Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONAtaksobiemysle22l

Przespac sie z nim czy nie??

Polecane posty

Gość ONAtaksobiemysle22l

Zaaatem, rok temu poznalam sie z pewnym facetem. Pochodzi z Tunezji, tak tak, z Tunecji, arab yhym. Od jakiegos czasu coraz bardziej zblizamy sie do siebie, czego za abrdzo nie chce. Jednak wiem co o nich sie mowi. Co z tego, ze teraz jest taki kulturalny mily wygadany inteligenty przystojny dobrze zbudowany jak po slubie pewnie i tak czar prysnie. Do tej pory bylam grzeczna dziewczynka, ale...gdyby tak sie chociaz z nim przespac??? Od dluzszego czasu potrzebuje bliskosci, ale nie takiej czysto fizycznej... Boje sie tylko, ze to bedzie wielka glupota z mojej strony.. Nie wiem, nie wiem..

Gość ONAtaksobiemysle22l
Prosze o jakas opinie. Dziewczyna jak chce spotkac sie dla seksu, bo wie ze cos przyszlosci nie ma to od razu jest zle....? Doskonale sie z nim dogaduje, mamy wiele wspolnych tematow zainteresowan, ale nie moge z nim byc.. To moze chociaz seks..?

Lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż żałować, że się nie zrobiło. Tylko uważaj, abyś sobie dzieciaka z kolesiem nie zrobiła. A tak? Skoro jesteś wolna, kręci Cię, Ty jego... Tylko miło by było gdybyś go oświeciła, że to tylko czysta przyjemność, nic więcej

Gość ONAtaksobiemysle22l
Widze, ze on jest bardzo zaangazowany.. Idzie ze znajomymi na obiad - dzwoni daje mi kolegow do telefonu, jest w pracy dzwoni, wstaje rano od razu pisze, codziennie rozmawiamy min 1-2h. Ciagle pyta o nastepne spotkania. Boje sie, ze po tym jak juz go uwiode i zaciagne do lozka to moge go zranic. Ale mam na niego ochote, diabelska, wiem ze w przyszlosci nie moze byc moj bo nawet rodzina mi nie pozwoli chociaz tez cos czuje do niego.. Wiec chcialabym chociaz przez chwile poczuc ze moezmy byc razem, chociaz ten jeden moment.

Gość ONAtaksobiemysle22l
Hehe z tym chatem..to trudno zaprzeczyc :D

Czemu daje Ci kolegów do telefonu? Wiesz, ja tam nie chce nic mówić, ale znam paru takich z Turcji i oni tam wszyscy pokazują jak bardzo są zakochani w dziewczynie, ale jak takiego kopniesz w dupe, to się otrzepie i pójdzie dalej

Gość ONAtaksobiemysle22l
Taka ich mentalnosc, aktor. Wiem, ze po slubie po prostu sie zmieniaja, z romantyka w tyrana. A kolegow? Niekeidy o nich pytam jak juz zadzwoni kto to wiec tlumaczy mi a pozneij chwil z nimi rozmawiam :) Czyli seks bez zobowiazan wchodzi w gre? I nie bedzie wielkim przewinienem z mojej strony..? Kiedy mam to robic, na starosc?? Nie imprezuje, ciagle sie ucze.. A on taaaaki przystojny, taki meski...

Gość włos_na_4
jeżeli lubisz ciągnięcie za włosy po podłódze podbite na fioletowo oczy wybite jedynki i dwójki dolne oraz górne siniaki na plecach pęknięte żebro to się żeń z innowiercą

Gość ONAtaksobiemysle22l
Wiem, ze tak wlansie jest dlatego wspolna przyszlosc odpada.. Wiec moze chociaz numerek dla milych wspomnien.....?? Nigdy jeszcze tak nie mialam, nie przezyla m tego typu przygody

Gość odczepsie
podstaw mu jakąs ładną koleżankę, niech go pouwodzi, to zobaczysz, najlepiej blondynę

Gość odczepsie
znam taką parę, on jest lekarzem ale chyba dobrze zyją, ona nigdy nie jest pobita wręcz przeciwnie, kwitnie, ciekawa jestem czy wyznaje islam

Gość koteczka_na_obcasach
a to sie musisz o zdanie pytac na forum czy masz sie bzykac czy nie? bzykaj sie jak Ci sie chce kobieto

Gość ONAtaksobiemysle22l
Szczesliwy zwiazek malzenski z muzulmaninem to rzadkosc, co tu ukrywac. Ale nie mowimy tu o slubie, ale o seksie dla przyjemnosci. Facet moze, a kobieta..oczywiscie nie, bo wtedy suka dziw.. itd. A ja chce tylko bliskosci, chwili zapomnienia, znowu poczuc ta namietnosc uniesienia.. To taki grzech?

ale jestes wkurzajaca...

Gość odczepsie
ja bym się bała, on cię oszałamia, jest wszędzie, jak pajak

Gość ONAtaksobiemysle22l
Koteczka, nie pierdziel, bo wlasnie taki panuje stereotyp.

Gość odczepsie
ja też poznałam takiego, na początku myslałam że jest hindusem ale jak do mnie dotarło ze to arab to zaraz się zaczęłam bać

Gość ONAtaksobiemysle22l
Tak, pewnie oszalamia i nawet mu to wychodzi dlatego chce to zakonczyc, ale tym razem po swojemu.. Chociaz raz zrobic cos glupiego. Dziewczyny, czy my zawsze musimy byc madre rozsadne roztropne grzeczne...?

ale przeciez nikt nawet nie wyjechal z jakis grzechem i wyzywanie od suk, chyba prowadzisz monolog sama ze soba

Gość odczepsie
oni mają wpojoną pogardę do kobiet tak jak ty miłość do Jezusa, oni na tym wyrośli jak ty na katechizmie

Gość ONAtaksobiemysle22l
Poniekad z wlasnymi myslami, bo do tej pory wlasnie tak mailam w glowie poukladane, czyli KOBIECIE NIE WYPADA i troche bije sie z tymi myslami

Gość Polecam seks z arabem
Ona - a jakby to byl Polak to być się wahała? Skąd to wahanie skoro Cię kręci? ja się przespałam z jednym kolesiem przez ciekawość. W łóżku bomba! Też muzułmanin :)

grzeczna to chyba tylko ty jestes z takimi seksualnymi dylematami, ja jestem madra rozsadna i niegrzeczn i nie pytam sie obcych ludzi czy mam uprawiac seks tylko robie to co chce

Gość odczepsie
wcale nie chcesz tego zakończyć, chcesz się z nim pieprzyć a potem usłyszeć że cię kocha i nigdy nie opuści

Gość ONAtaksobiemysle22l
I po tym jednym razie sie zakonczylo? Nie myslalas wiecej ani o nim ani o tym co zaszlo, nie chcialas wiecej? Do polakow mam awersje..po nieudanym zwiazku manipulacji znecaniu sie ii oj cala historia ale nie o tym temat

mysle ze masz malo rozwinieta seksualnos i wiedze o sobie, nie jestes wyzwolona tylko skrepowana wiezami cudzej moralnosci

Gość leeenaaa
Ja pierdole. Jak mozna pytac sie na forum obcych ludzi czy przespac sie z jakims facetem.. Paranoja.. A jak by ci napisali, że masz sie przespać z np. murzynem na imprezie, to tak bys zrobiła?!

Gość ONAtaksobiemysle22l
Tu nie chodzi o kwestie przespania sie, ale o moralnosc zasady poprawnosc.

przeciez ty tysiace ludzi i kazdy ma swoja moralnosc, Ty jej nie masz ze sie musisz pytac? masz lat 22 czy 15?