Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera91

starania czas rozpocząć wrzesień/październik

Polecane posty

Gość wera91

witam..chyba to już normalne na forum, że kobieta, która chce zacząć starania o dzidziusia wraz ze swoim mężem. Pisze z nadzieją, że nie tylko my zaczynamy się starać, ale i inni, więc pisze z prośbą, aby te osoby dołączyły się do dzielenia się informacjami :) ja 10.09 miałam @, więc za chwilę zaczną mi się dni płodne :)

Gość wera91
Cieszę się ogromnie :) my zaczynamy starania dopiero o pierwszego dzidziusia... I trochę już nie mogę się doczekać brzuszka, ale też trochę mnie to przeraża, ta niewiedza... Mimo tego, że bardzo kocham dzieci i posiadam trochę wiedzy, bo niedawno spędzałam całe dnie z moja chrzestnica ( aktualnie 6miesiecy) i przy kazdym problemie i kąpieli byłam obecna, ale wiadomo też, że na pewno przy swoim, a zwłaszcza pierwszym dziecku jest inaczej..:)

Gość zazdroszcze ci ze planujesz
tez bym chciala zaplanowac, jesc sobie kwas filiowy, dbac o siebie i wogole, a tak to co dowiedzialam sie o ciazy w 2 miesiacu wczesniej imprezy alkohol papierosy a teraz stresy czy z dzieciatkiem jest wszystko dobrze... wiem ze to nie na temat ale chcialam sie podzielic...

Gość wera91
biedna, współczuje, ale też mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze :) i Ty musisz miec taka nadzieje:) i szczególnie o siebie dbać... :)

Gość zazdroszcze ci ze planujesz
no teraz to dbam, juz jest koncowka ciazy i brzuch mi juz ciazy hehe, z dzieciatkiem jest wszsyutko ok ale wciaz martwie sie o to czy przez te imprezy i to wszytko nie zrobilam mu krzywdy, bo przeciez pierwsze miesiace najwazniejsze...

Gość wera91
zazdroszcze Ci tego brzuszka :) i na pewno wszystko dobrze się skończy i dzidziuś bedzie zdrowy :) trzymam kciuki ja dopiero mam wszystko przed sobą :)

Witajcie:) Mogę się dołączyć do Was? widze świeży watek :) Za 5 dni powinnam mieć @ ale cichutko myslę ze może nie przyjdzie :) Mam dosyć dziwne objawy- których wcześniej nie zauwazałam przed @ więc jest nadzieja:)

Gość wera91
no pewnie, zapraszamy:) im Nas więcej tym lepiej:) ja póki co jeszcze czekam i powoli sie staramy i mam nadzieje, że w nastepnym miesiącu juz nie bedzie @ :)