Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość newiem co teraz

Chyba mam raka mózgu, boje sie isc do lekarza :(

Polecane posty

Gość newiem co teraz

bardzo czesto mnie boli głowa , rano mi sie chce rzygać, mdli mnie ,nie moge zjesc nawet kanapki, ide glodna do pracy, jem dopiero po 12-13, czesto widze przez mgłe trace jakby na ułamki sekund obraz, idąc ulicą czesto kreci mi sie w glowie, musze wtedy usiąsc na ławce zamknac oczy ,polozyc rece na kolanach i glowe na nich i tak chwile posiedziec, od ok pol roku ludzie mi mowia ze jakas dziwna jestem nieobecna ktos cos do mnie mowi a ja reaguje z opoznieniem, przestalam jezdzic samochodem bo boje sie spododowac wypadek , juz bylo blisko prawie potrącilam dziewczyne- szla pasem awaryjnym w biały dzien a ja jakos zjechalam na prawo, nie pamietam jak to bylo :/ boje sie isc do lekarza, mam dopiero 24 lata i chyba lepiej zyc w nieswiadomosci

równie dobrze możesz cierpieć na skoki ciśnienia, migreny, mieć wadę wzroku która prowadzi do bólu głowy lub (z poważniejszych) niedokrwienie. Więc może zamiast panikować idź się najpierw dowiedz czym masz się przejmować, a nie diagnozuj się sama ;)

A moze masz porządną anemie? zawroty głowy, złe widzenie, osłabienie, brak apetytu, mdłości. Jak nie jesz to sobie jeszcze dokładasz jeszcze.

Gość prawiki so tutej
i kipnąć za parę miesięcy. świetnie, świetnie.

Gość hihio
Idź do lekarza, lepiej zapobiegać. Może masz kłopoty z błednikiem.

jak nie jesz nic od rana, to cię mdli z głodu - proste. mdłości powoduje też często niewyspanie i niedobór witamin z grupy B. bóle głowy tak samo mogą być z głodu. ­ jedz śniadanie i prawdopodobnie nastąpi cudowne ozdrowienie :D

"A moze masz porządną anemie?" ­ też mi się wydaje, że laska ma jakieś porządne niedobory. i jeszcze śniadania nie je na dodatek.

Gość szczerazyciowaprawda
na chuj jej odpisujecie? laska napisala jednego posta i odrazu wyjebala z forum, majac w dupie wasze odpowiedzi