Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i znow nie wiem

plamienie..

Polecane posty

Gość i znow nie wiem

witam. mam pytanie czy wiecie cos na temat plamien? mam 20 dc i dzis dostalam plamienia. najpierw bylo ciemno brazowe teraz widze ze jest juz czerwone nie jest tego duzo. okres powinnam miec za 7-10 dni. mozliwe zeby nadszedl tak wczesnie? prosze poradzcie pozdrawiam

ile masz lat ? ile lat masz okres ? duzo kobitek ma nieregularne okresy wiec tym sie nie martw :) co do koloru to ja tez tak mam ze czasami jest ciemniejszy potem jasniejszy to tez jest normalne duzo tez zalezy od tego ile masz lat i jak dlugo masz okres - pewnie jestes mlodziutka temu okres jest nieregularny :)

Gość znow nie wiem
mam 27 lat. okres mam juz dawno regularny i od 6 lat sie staram o dzieco a to napewno nie jest miesiaczka tylko plamienie bo jest to w malej ilosci...

Gość i znow nie wiem
przynajmniej tak mi sie wydaje ze to nie jest okres. moze jakies zaburzenia hormonalne?

hmmm.... wiesz co ja kiedys mialam problemy z okresem :/ i to sporo czasu i wkoncu wybralam sie do ginekologa - lekarz przepisala mi tableki po ktorych do dzisiaj wszystko jest ok :) wiem dokladnie w jaki dzien dostane okres masz 27 lat wyglada mi to na rozregulowane hormonki - wiec moze idz do lekarza ?