Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arturo

chce zdradzic dziewczyne

Polecane posty

W tym miesiacu zamizem sie jej oswiadczyc bo od jakuegos czasu mi otwarcie mowi ze chce moze wtedy mi da

Gość Grubi90
Powiedziała Ci czego sie boi?

wiec jak bd kiedys razem w lozeczku (tak tylko llezec) przytul sie do niej chwyc za dlon i porozmawiaj z nia o tym na spokojnie powiedz jej ze bd tak pieknie ze zrobisz wszystko na spokojnie by nic nie bolalo i ze zawsze bd czekac az sie zdecyduje bo ja kochasz :) a ty jak wspominasz swoj pierwszy raz?

Moze i ma kopleks bo jak che zmienic bluze czy spodnie to odwraca sie zebym jej nie widzial biustu a najczesciej to wychodzi z pokoju

pozatym skoro niewiesz czego sie boi to widocznie nie znasz jej tak dobrze a chcesz ja wybzykac a to nie jest fair .. a wlasnie ona chce tez pewnie tego byscie sie poznali dokonca ze wszystkim ..a teraz wnioskuje ze zalezy ci tylko by ja wybzykac i zrobisz wszystko by to zrobic a potem co? ..to nie jest fair

a ja cię nie czaję. piszesz że ją kochasz i nie chcesz zostawić a w tytule dajesz "chce zdradzic dziewczyne". I jeszcze piszesz że się chcesz jej oświadczyć aby ci dała.

Gość zero z Ciebie a nie facet
kochający facet nie mówił atak beznamiętnie, jak o kawałku mięsa:/ albo to prowo

Gość Grubi90
Jeśli chodzi o jakiś komples to rozwiązaniem byłoby bzyknięcie jej po ciemku :P a jeśli boi się, bólu to raczej przesadza, bo większośc moich koleżanek nie cierpiało specjalnie podczas pierwszego razu, mnie tez specjalnie nie bolało, moge wręcz powiedzieć,że odrazu polubiłam seks :P Może obawiać się ciąży, wtedy wypadaałoby isc fo gina,żeby przepisał jej tabletki.

jakiklwiek ta laska ma problem, jej facet jest dnem i zasluguje na kogoś lepszego

Piersi dla mnie akurat. A mam taka chec na sex. Mialem okazje pojsc na bok ale jakos nie xhcialem

dajcie spokoj chlopakowi bo widac ze na dziewczyne napalony jest a jak to kazdy facet mysli glowa ta co ma w spodniach a nie co na karku .. to norma u kazdego faceta niestety.. a ty jesli ja kochasz drogi uzytkowiku to nie zdradzaj jej tylko z tego powodu ze ci niechce dac swej vaginy bo zrobilbys najgorsza rzecz w swoim zyciu.. warto poczekac na te chwile bo napewno kiedys nastapi a kiedy? to tez zalezy poczesci od ciebie bo powinienes jej okazywac swoje uczucia by czula sie kochana, szczesliwa i bezpieczna przy tobie i mimo ze moze faktycznie ma jakis kompleks to okazuj jej to ze podoba ci sie taka jaka jest a jesli boi sie ciazy to zapewnij ja ze to bd tez seks bez niechcianych konsekwencji..

zgadzam się z zero z Ciebie a nie facet. Widocznie nie jest głupia i wie komu się opierać

"jak to kazdy facet mysli glowa ta co ma w spodniach a nie co na karku .. to norma u kazdego faceta niestety" nie, nie każdy facet tak ma więc to nie jest usprawiedliwienie.to jest dorosły, w teorii myślący człowiek a nie bezrozumne zwierzę

Mój facet ma raczej spore potrzeby a myśli zawsze trzeźwo... głową a nie genitaliami. Ja polecam zmienić autorowi podejście i porozmawiać z dziewczyna o jej lekach, zamiast się niecierpliwić. A jeżeli nie umiesz podjąć się rozwiązywania problemu to ja zostaw. generalnie to pewnie i tak prowo.

ale to nie znaczy że mamy im dawać przyzwolenie na takie zachowania "kocham ją, ale ona nie chce mi dać to ją zdradzę" widać jej nie kocha i tyle, sprawa jest prosta/ zrozumiałabym jeszcze gdyby to emocje mówiły, złość, ale tutaj beznamiętność widać dlatego albo gówniarz albo prowo

Gość ruchacz powiatowy
sie jednej nie trzymaj bo uschniesz