Gość zagorakis Napisano Wrzesień 20, 2012 czesc wszystkim,mam 24lata,dlugo mieszkalem zagranica,mam podwojne obywatelstwo itd i tu w Pl poznalem kobiete 26l z dzieckiem rocznym,bylismy razem prawie pol roku ale nagle jakos sie obudzilem i pomyslalem jak to bedzie z dzieckiem wrocic tam zagranice nie dosc ze ona nie umie jezyka to i jeszcze dziecko nie bedize latwo,rozstawalismy sie 3 razy z soba i teraz znow mamy kontakt,wiekszy z moejj strony mniejszy z jej,znow mam przeczucie ze to byla ta i powinnem sie postarac i wkoncu przyzwyczaic do mysli i wydroslec ze kobieta z dzieckiem nikomu nie przeszkadza i mi tez nie,dodam ze to fajna dzeiwczynz wyksztalcona jest kosmetyczka pracowita sama mowila ze zagranica zadnej pacy sie nie boi i wie jak to sie zaczyna od sprzatania pierw a potem powoli powoli z czasem jak pozna jezyk coraz wyzej powoli razem pracowac duzo i duzo zaoszdzeic wziasc jakis kredyt i tam cos kupic juz swojego, jakby ktos mi doradzil jak to ejst dla faceta byc z kobieta z dzieckiem,nie ukrywam ze tutaj jak jestem sam teraz mam czas i na nauke bo jesszcze sudiuje ostatni rok jak i na silownie itd a nie wiem jak to juz bedzie jk bede z dzieckiem,czy taki wyjazd za granice z dzieckiem to duza wyprawa? czy nic sie nie rozni zwyczajnie od wyjzdu w dwoje jak juz?? jakby ktos mogl mi jako tako doradzic jak to wyglada mniejwiecej,pozdrwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach