Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zagorakis

kobieta z dzieckiem

Polecane posty

Gość zagorakis

czesc wszystkim,mam 24lata,dlugo mieszkalem zagranica,mam podwojne obywatelstwo itd i tu w Pl poznalem kobiete 26l z dzieckiem rocznym,bylismy razem prawie pol roku ale nagle jakos sie obudzilem i pomyslalem jak to bedzie z dzieckiem wrocic tam zagranice nie dosc ze ona nie umie jezyka to i jeszcze dziecko nie bedize latwo,rozstawalismy sie 3 razy z soba i teraz znow mamy kontakt,wiekszy z moejj strony mniejszy z jej,znow mam przeczucie ze to byla ta i powinnem sie postarac i wkoncu przyzwyczaic do mysli i wydroslec ze kobieta z dzieckiem nikomu nie przeszkadza i mi tez nie,dodam ze to fajna dzeiwczynz wyksztalcona jest kosmetyczka pracowita sama mowila ze zagranica zadnej pacy sie nie boi i wie jak to sie zaczyna od sprzatania pierw a potem powoli powoli z czasem jak pozna jezyk coraz wyzej powoli razem pracowac duzo i duzo zaoszdzeic wziasc jakis kredyt i tam cos kupic juz swojego, jakby ktos mi doradzil jak to ejst dla faceta byc z kobieta z dzieckiem,nie ukrywam ze tutaj jak jestem sam teraz mam czas i na nauke bo jesszcze sudiuje ostatni rok jak i na silownie itd a nie wiem jak to juz bedzie jk bede z dzieckiem,czy taki wyjazd za granice z dzieckiem to duza wyprawa? czy nic sie nie rozni zwyczajnie od wyjzdu w dwoje jak juz?? jakby ktos mogl mi jako tako doradzic jak to wyglada mniejwiecej,pozdrwiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować