Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona1989

Lepiej być jedzą czy milą kochana kobietą dla faceta?

Polecane posty

Jak uwazacie, lepiej dla faceta byc dobra, kochająca dziewczyna ktora zawsze go wspiera i jest zawsze za nim, czy lepiej wredną, ktora dyktuje warunki jędzą. Ktorą bedzie bardziej docenial. Moze nie zawsze dobrze jak facet wie, ze Kobieta chce z nim byc do konca zycia i ze swiata poza nim nie widzi... jak to jest?

Gość Grubi90
Ja jestem jędzą, ale on i tak wie,że go kocham, z tym,że nie próbuje dyktowac warunków i wie,że nie będę za nim latała :P

Lepiej być kochaną kobietą, ale tak, żeby facet nie wszedł ci na głowę i szanował. Czyli masz swoje określone zasady, których się trzymasz i facet doskonale o nich wie. Jeżeli mężczyzna jest wobec ciebie w porządku, to jesteś kochana, po prostu ;-)

Gość pestuniaL
Ja bylam taka dobra kobietka (kochalam go bardzo, wspieralam, pomagalam) a on? Odplacil mi sie: wyzwiskami, ponizaniem, szarpaniem, bylam traktowana jak szmata tylko dlatego ze czasami smialam miec inne zdanie niz jego lub nie zgadzalam sie na jego propozycje. Zostalo we mnie zabite to co najlepsze: milosc, radosc - teraz jestem tylko wrakiem czlowieka ktory nie wie kiedy sie pozbiera.

Gość dck
jędzą trzeba być, wtedy wszystko dla ciebie zrobią

lepiej byc miła,kochana kobieta ale z czasem tez mozna pobyc jędzą..a nawet i trzeba ale bez przesady..

Gość Uroczy Szymuś
Jeśli jesteś typową kafeterianką, zgłaszającą tutaj typowe problemy ze swoimi wybrankami, to lepiej bądź jędzą. Chyba nie muszę Ci mówić, jakie problemy opisują tutaj kafeterianki ze swoimi wybrankami.

Gość takasobiejestembabka
taka niestety prawda,ze zbyt dobrym byc nie wolno... mam taki przyklad wsrod znajomych. dziewczyna PRZEEEEPIEKNA i PRZEEEDOBRA :) Normalnie - Aniol... Miala faceta 3 lata... On na poczatku zakochany w niej po uszy, Ona- naprawde przesliczna,jak z obrazka i taka dobra..W ogole sie nie klocila, tylko czekala na okazje, zeby sprawic mu przyjemnosc, wiele razy powtarzala,ze w ich zwiazku ZERO KLOTNI.. Wtedy jej troszeczke zazdroscilam. Ale okazalo sie, ze jemu to nie do konca tak pasowalo,co wyszlo z czasem ... zaczal to w niektore sposoby wykorzystywac, potem zaczal sie nudzic... W koncu NIE MIAL CZASU dla niej, no a teraz juz w ogole nie jest JEJ. Dziewczyny, przede wszystkim UMIAR. Nie mozna ani w jedna,ani w druga...Jesli sie jest zbyt ostra,facet poszuka kobiety, ktora okaze mu wiecej troski, jak matka:) ale pamietajcie - matki tez nieraz musza byc surowe, przede wszystkim konsekwentne :)

Gość eenndrju_
trzeba to wyposrodkowac, i co mialas na mysli piszac o dyktowaniu warunkow?

Gość szczerazyciowaprawda
kazda kobieta, ktora probuje grac "jędze" powinna karnie dostac kutasa w dupe od wielkiego murzyna

Gość Noemi50
jak wygląda jędza ? chyba jednak jedza , bo jak bedziesz miła kochanka , to facec cie nie uszanuje i bedzie wykorzystywał przez wiele lat , apozniej choc raz mu odmówisz , to zmiesza cie z błotem i wyrzuci z zycia , ale tak powaznie , to trzeba razem sie dogadac :)

Miłej i układnej kobiecie facet wejdzie szybko na głowę i zacznie wykorzystywać jej dobroduszność. Trzeba mieć w sobie trochę jędzy, by zadbać o własne potrzeby i nie dać sobie wejść na głowę. Kobiety powinny być bardziej asertywne, by potem nie ryczeć, że "one do rany przyłóż, a on ostatni drań". Można kochać, ale bez zatracania siebie.

Gość eenndrju_
a to nie jest do konca dobre, bo moja dziewczyna taka jest i nie wiem co zrobic, zeby ja zmienic, ale jak kobieta jest za dobra to tez zle bo wtedy jest nudna i tak jak ktos napisal wyzej, ze wielu facetow wykorzystuje takie dziewczyny

To nie do końca tak, że jedna strona (nieważne która) ma dyktować warunki, a druga się dostosowywać. Musisz znaleźć złoty środek między miłą babką, kokietką a kobietą z charakterem, która umie zadbać o własne potrzeby i postawić na swoim. Bycie na każde zawołanie faceta sprawia, że szybko się nudzi. Przecież oni wolą zdobywać. Jak babka sama się pcha w łapy to nie mają frajdy i szybko tracą zainteresowanie. A to trzeba wciąż podsycać, by nie mieli dosyć.

a z drugiej strony nie jest tak, ze jak bedziesz wredna itp. to facet bedzie mial dosc i zwieje do tej, ktora go przytuli, pocałuje i powie jak bardzo Go kocha...? prawda jest taka, ze zawsze bedzie zle.

Gość gość
Jak facet jest ok to ja tez a jak nie to wtedy jestem jedza.i to jest dobre!JA TO OGOLNIE NERWUS JESTEM WIEC WSZYSTKO PRAWIE ROBI NIE TAK HE HE Nie po mojej mysli..ma bys tak jak ja chcem ma wiedziec kto tu rzadzi!

Gość gość
W lozku trzeba byc ciepla a w zyciu jedza

Gość gość
Wszystko zależy jakiego partnera wybrałaś bo jedni wolą być "panami władcami" inni są za wspólnym podejmowaniem decyzji a jeszcze inni wolą jak to " kobieta jest na górze. Najlepsze rozwiązanie to być sobą i nie udawać nikogo innego to najlepsze rozwiązanie na związek i każdy wie na czym stoi.

Gość gość
czemu wedlug kobiet tak jest ze ktos w zwiazku musi rzadzic, - nie mozna wspolnie ???

Gość gość
Jedza!!! Ja jestem mila i kochana i faceci strasznie szybko to wykorzystuja. Ja dalej sie na wszystko zgadzam i oni pozwalaja sobie na coraz wiecej. Nie musze mowic jak to sie konczy. Tragicznie!!! Mysle ze faceta trzeba trxymac krotko! Teraz sie zmienie bo mi faceci po prostu chamsko wlaza na glowe!!! Wszystko robia po swojej mysli, mnie olewaja nie szanuja, wykorzystuja etc. Kolejny taki facet i dopiero teraz to zauwazylam co robie zle a na pocxatku byl taki kochany.

Gość gość
trzeba być sobą. ja akurat jestem jędzą:D

Gość gość
Ani jedno ,ani drugie, trzeba być sobą i wszystko co się robi, robić dla siebie i z myślą o sobie. Nikt za nikogo życia nie przeżyje i nie wiem jak byłabyś dobra czy zła zawsze się znajdzie ktoś co cię wykorzysta lub zrani. Facet siebie stawia na pierwszym miejscu . Nie myśl ,że są wyjątkowi co robią inaczej. Ty, dziecko bo jest z twojej krwi i kości a następnie facet. I nie mówię to jako osoba po przejściach, mówię to jako osoba , która całe życie nie kochała siebie. Teraz zaczynam żyć z myślą o sobie i wiem, że za pózno to zrozumiałam.

Gość gość
Lepiej być jedzą i to czasmi bez serca. Ja byłam jedzą ale za dobrą. Wzielam sobie faceta bez przyszłości tak mowili z kompleksami nie wiedziałam nawet co to antiperspirant. I tloczylam w niego milosc i wiare i dobro. Stanął na nogi teraz to jest kimś ma wszystko co powinien mieć prawdziwyf acet. Tylko ze teraz nagle chca go inne. A moja dobroc juz nie wystarcza.