Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary sie zepsuł

jaki termometr kupic ???

Polecane posty

Gość stary sie zepsuł

miałam taki elektroniczny , dotykało sie do czoła i przesowało od skroni do skroni, albo zdejmowało nasadke i wtykało do ucha ... zasze pokazywał inna temperature . no i sie zepsuł . co kupic drogie panie co macie i z czego jestescie zadowolone.

Gość stary sie zepsuł
no tak lae przy 15 mc dziecku ciezko czasem z niego korzystac ... do tego jak dziecko jest chore.

termometr był kupiony dla dziecka własnie....i wszystko jest ok... dla mnie to jest wymysł marketingowy z tymi wszystkimi czołowymi laserowymi termometrami....nasi rodzice takich cudów nie mieli tylko szklane rteciowe.....

Gość gość
Kupiliśmy Mini Temp gdzieś zimą i caly czas dziala tak samo szybko, wynik jest od ręki

Gość gość
Przez http://rankingtermometrow.pl można sobie poszukać termometru albo przynajmniej ocenić ten którego się używa żeby inni mieli jakiś feedback o jakości. Ja tutaj znalazłam bardzo fajny bezpieczny model dla niemowlaka.

Gość tośka9

Ja bardzo długo korzystałam z termometrów rtęciowych, ale potem stwierdziłam, że to właciwie średnio bezpieczne i teraz jest strasznie zadowolona z termometru firmy Heinemann, który w internecie znalazłam na haxe.pl, a nazywa się Termometr HW-2 - bezdotykowy, z czujnikiem o wysokiej dokładności.

Gość mjm

Wyidealizowanie myśleliśmy, że tradycyjny szklany termometr po urodzeniu dziecka będzie w naszym domu wystarczający, ale to oczywiście był błąd i szybko musieliśmy kupować bezdotykowy, gdy pojawiły się oznaki gorączki i tak trafiliśmy trochę przypadkiem na BabyTemp od Sanity, ale obecnie jesteśmy z jego działania zadowoleni.

Gość magda
Dnia 2.09.2019 o 15:57, Gość mjm napisał:

Wyidealizowanie myśleliśmy, że tradycyjny szklany termometr po urodzeniu dziecka będzie w naszym domu wystarczający, ale to oczywiście był błąd i szybko musieliśmy kupować bezdotykowy, gdy pojawiły się oznaki gorączki i tak trafiliśmy trochę przypadkiem na BabyTemp od Sanity, ale obecnie jesteśmy z jego działania zadowoleni.

Tez polecam