Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Numiuytres

Władysławowo

Polecane posty

Gość Numiuytres

Chciałabym z chłopakiem wybrać się do Władysłowowa na kilka dni, uznaliśmy, że lepiej teraz kiedy nie ma tłoku itd, na słońcu i tak nam nie zależy. Mamy jednak problem z noclegiem. Szukamy czegoś taniego - jakieś rady? Znacie może jakiś fajny tani nocleg?

Jest pełno ogłoszeń w internecie... Ja kiedyś byłam na ul. nawigacyjnej, daleko do centrum jak nie wiem, ale pokoje byly prześliczne!

Gość paniusia 66666
Ja byłam zadowolona z noclegów w pensjonacie "Bonanza". Dwa razy tam byłam, zawsze poza sezonem (w maju). Blisko dworców, blisko centrum i blisko morza (z okien widok na port ). Pokoje z łazienką, telewizorem, czajnikiem. Płaciłam 45 zł za cały pokój.Polecam.

Gość Ważne pytania part I vol 3
Paniusia ale kiedy tyle placilas?? 45pln za pokoj w czerwcu,lipcu,sierpniu czy we wrześniu??

Gość fikumikkku
We Władysławowie nawet latem nie ma tłoku :P taka wioska

Gość fikumikkku
moi znajomi płacą w pełnym sezonie 30 zł , ale jeżdżą tam od 8 lat także zniżka samo centrum pokój łazienka kuchnia

Gość fikumikkku
Mariiika No szału we Władku nie ma duża wioska i nic więcej. Tak samo w Karwii lipa. Jak się jedzie nad morze to Łeba, Hel tam są imprezy i duużo innych rozrywek. Chyba nie byłas nigdzie indziej skoro dla Ciebie we Władku jest fajnie :)

Gość fikumikkku
albo lubisz wiejskie klimaty

hahahah a w życiu Hel jest fajny do pozwiedzania, jest tam pare fajnych naprawdę rzeczy, we Władysławowie nie ma co zwiedzać ale imprezy tam są przednie. Na Helu się nic nie dzieje. I to i to jest małą wioską. Ale tłumy są w sezosie i to duże. Na Helu z resztą też

I pisałaś o tłumie a nie o wiejskich klimatach, nikt nie przeczy ze to mała zabita dechami mieścina i nie wiem po co tam jechac po sezonie. W sezonie wszytsko otwarte to i na impreze można i jakies rozrywki sa

i również nie przypominam sobie mojego twierdzenia że jest tak fajnie???? Jest latem jak się pojedzie z paroma znajomymi na jedną noc

Gość fikumikkku
no fajnie to se pooogadalim wiejska dziołcho :) Porównuje Władek pipidupie z .... a szkoda pisania świata mało zwiedziłaś Zresztą nie do Ciebie pisałam, więc się ni wypowiadaj

Jest wioska jak najbardziej. Ale piszesz nawet w sezonie nie ma tłoku. Jest w sezonie jest tłok i mówimy o władku a nie innych miastach. W sezonie w porównaniu z okresem jesienno zimowym jest tłok, bo teraz to tam prawie ludzi nie ma

ty porównujesz mała dziure, a ja jej do niczego nie porównuje tylko stwierdzam fakt.

Gość Buu765Buu754bu
Władysławowo to piękna miejscowość :) Co do noclegu, to poszukaj tutaj: http://www.e-wczasy.pl/noclegi,wladyslawowoW swojej bazie mają bardzo dużo fajnych pensjonatów we Władysławowie. Ja lubię w taki sposób szukać pokoju, bo określam przedział cenowy jaki mnie interesuje i wtedy szukam sobie noclegu. Za każdym razem wszystko zgadzało się z opisem, także zero niespodzianek :)

Gość Władysławowo ładna mi wioska
jak ktos napisał. 15 tysiecy mieszkanców :D:D plus do tygo banda turystów... Wioska to moze miec 200 czy 500 mieszkanców.