Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten tam

orgazm

Polecane posty

Dziewczyny, zdarza Wam się coś krzyczeć podczas orgazmu albo zachowywać w jakiś niekonwencjonalny sposób?

Gość ło matko bosko
a jak wygląda według ciebie konwencjonalny sposób ?

Jasne...."oddaj kartę do bankomatu", albo zostaw samochód, tramwajem nie jadę " i temu podobne :)

mojej dziewczynie np. zdarza się spoliczkować mnie wtedy, a raz nawet napluła mi na twarz. Nie przeszkadzało mi to, bo wiem, że jest wtedy mega podniecona i robi rzeczy, których normalnie by nie zrobiła...

Gość Hhhrr
W krzyku jest wiecej aktorstwa niz naturalnej reakcji, moge jeczec, ale gdybym chciala to moge go przezyc w ciszy, czasem pojawiaja sie jakies dreszcze, czy lekkie niekontrolowane skurcze miesni, ale nie za kazdym razem

po prostu pytam, bo wiem, że wiele dziewczyn robi wtedy różne dziwne rzeczy...

Gość ludzki przedmiot
Tylko "gorące"kobiety krzyczą i skaczą jak oszalałe przy orgazmie. Gdy potrafisz kontrolować się w momencie podniecenia, to znaczy, że słabe to podniecenie.💤 To z pluciem i uderzeniem w policzek świadczy, że masz fajną kobietę.;)

Gość ryrzy mihouu
lepsze jest gryzienie albo delikatne kąsanie :)

Gość ente
a ja nie mam orgazmow :/ wiecie jaki to problem :/ tylko sama ze soba potrafie miec :/

ente: to współczuję. Wiem, że wiele dziewczyn ma z tym problem, ale nie wiem naprawdę co Ci doradzić...

Gość ente
dzieki ze chcesz pomoc ale raczej nic nie wymyslisz :/ wiecie jakie to upokarzajace isc po seksie do lazienki i samej dokanczac... :/ tak marze o tym zeby przezyc to z nim...

mogę życzyć Ci tylko takich orgazmów jak ma moja dziewczyna... Nie wiem, może powinnaś szukać porady u jakiegoś specjalisty...

Gość ludzki przedmiot
Ente, spróbuj się bardziej otworzyć, jeżeli kręci Cię sikanie, to nasikaj mu na buzię, albo penisa. Może potrzebujesz silniejszych bodźców, może nie czujesz pewnie się przy partnerze. To już Ty musisz szukać odpowiedzi.:(

Gość ludzki przedmiot
No co?:(

Marika: wiesz, myślę, że gdyby chciała i ją to kręciło, to by to po prostu zrobiła i nie pytała o zgodę.

Sikanie sikaniem, ale nie wyorbażam sobie żeby ktoś nasikał mi do ust bo tak chce, chociaż zapytac wypada:D

ale ja nie powiedziałem, że do ust... Nie wiem, na twarzy, penisa czy ogólnie na ciało...

źle przeczytałam, no na twarz tez by wypadało zapytać wcześniej:D Nawet mnie jakby kręciło sikanie komus na twarz to bym najpierw zapytała co o tym sądzi

Marika: ale ona tego nie robiła mi nigdy, więc nie wiem, jakby postąpiła. Jak mi ostro napluła na twarz to nie pytała, czy może to zrobić, bo wie, że jak ma orgazm, to pozwalam jej na wiele...