Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedszkolanka Alicja

Problem w pracy przez małego chłopca!

Polecane posty

Jestem przedszkolanką!!! Ostatnio zauważyłam że moja znajoma dziewczyna 24 lata, nie ma męża, mieszka z rodzicami zapisała do przedszkole w którym uczę swoje dziecko. I tu zaczynają się schody. Chłopiec nie sprząta po sobie zabawek, pyskuje do mnie i mówi że od sprzątania tutaj jestem ja. Wkurzyłam się a najlepsze że wczoraj po dzieciaka przyszedł jego dziadek i zrobił mi awanture że pastwie się nad dzieckiem. Tylko dlatego że kazałam mu sprzątać i zapytałam się go kiedyś skąd ma takie drogie ubrania i plecak jak nie ma taty. Co o tym sądzicie? dzisiaj byłam u lekarza i wziełam se zwolnienie lekarskie bo jestem wyprowadzona z równowagi taką bezczelnością

Gość Noemi50
kup mi zabawki , daj kase na lody !!!!!!!! :)

Gość ajzis
"zapytałam się go kiedyś skąd ma takie drogie ubrania i plecak jak nie ma taty" Ale wredna suka z ciebie....

Po prostu tak się spytałam. Ponieważ interesuje mnie to. Z tego co wiem jego matka zarabia tysiąc złotych, ojciec dziecka spóźnia się zawsze z alimentami i byłam ciekawa czy ona jest na utrzymaniu rodziców. Ja dopiero trzeci rok jestem w tym zawodzie.

to chyba prowokacja. jak można być tak wścibską i chamską osobą? :O