Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubleboblie8790

Brzydkie dziewczyny zazwyczaj szybko mają chłopaków a ładne są same

Polecane posty

"Poza tym my dziewczyny tez nie lubimy facetów którzy myślą że są zaj**iści najfajniejsi na świecie" Ci kolesie nie myślą tak bez powodu. Po prostu mają u Was spore powodzenie. A chłopak który ma kompleksy niech je lepiej ukrywa jak może, babki nie są wyrozumiałe w tym temacie.

Gość Vella
"Brzydka stara się zrekompensować swój mniejszy urok innymi rzeczami. Ładna zwykle to księżniczka co nic nie daje tylko ciągle chce i wymaga." i kolejne beznadziejne uogólnienie , tak tak z każdą ładną dziewczyną tak jest dosłownie, każda jest taka sama ;)

Te wszystkie sztucznie zaplanowane prace w urzedach sa tylko po to zeby brzydcy i nie atrakcyjni mieli szanse sie reprodukowac. Bo kobieta idzie za statusem i za stabilna praca.

Ze mną pogadać nie da się na luzie. Nawet matka twierdzi, że lepiej ze mną nie rozmawiać. Może i widzicie co innego niż ja w lustrze ale co z tego, i tak źle. Poniedziałek miałem niemiłą sytuację z rana, na spacerze z psem. Szła jakaś dziewczyna (dość ładna, ja oczywiście głowa na dół) a pies się obrócił i lekko się do niej zbliżył i ją obwąchiwał to ona z mordą do mnie "Weź tego psa, ty małpo"... I tak ciągle co jakiś czas, same wyzwiska.

Gość Vella
A chłopak który ma kompleksy niech je lepiej ukrywa jak może, babki nie są wyrozumiałe w tym temacie. mówisz? myślę , że znowu nie wszystkie ;) hmm jakoś mój dobry kolega zwierza mi się ze swoich kompleksów i nie uważam to za coś anomalnego, rozumiem go i staram się podbudować, chociaż mnie też czasem by się przydało :P

Poza tym czasami mam wrażenie, że jak dziewczyny na mnie patrzą to sobie myślą "Co to za terrorysta, pewnie chce coś wysadzić".

Gość Ciekawie mówicie
Lol jak igłupi temat. Autorko tak mi Cię szkoda. A, że brzydka to gorsza? Sama stwarzasz podziały i dzielisz ludzi, więc sorry. Z góry zakładasz, że jak ładna (to i lepsza partia) nie może miec chłopaka, a brzydka już ma.

SamotnikXI - Bo kobiety tak postrzegaja wszystkich brzydkich. Widza w nich potencjalne zagrozenie. Ze moga je zgwalcic, a dla nich najlepiej jakbys nie istnial. Po prostu niesa zainteresowane. Biologia.

Gość Vella
frodo the niziołek więc żyj sobie tymi uogólnieniami :) ja tego nie lubię i nie mam zamiaru oceniać w ten sposób mega przystojniaków, przeciętniaków, poniżej przeciętnej (wg mnie oczywiście)

Kobiety GARDZA pracownikami fizycznymi. Dostaja kompleksow bo wiedza doskonale ze to silni i twardzi faceci ale sa nisko w spolecznej hierarchi i ich mozg niepotrafi dobrze przetworzyc tego co widza ich oczy.

Gość Vella
głupoty może dla Ciebie ;) ale jakby tym się kierować to z góry można by traktować tych osób chłodniej bo wyglądają tak i na pewno są tacy i owacy , bo już tyle przypadków się sprawdziło, więc nie ma bata

Gość Ciekawie mówicie
tymon84 przesadzasz.

Gość Vella
w porządku, nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywać :) ja jestem dla wszystkich taka sama, pomijam gorszy dzień, ale taki ma chyba każdy z nas... no i ewentualnie nastawienie drugiej osoby

Prawde mowie. Kobiety nawet dostaja ataku paniki gdy ich facet jest zbyt dlugo w domu i nie pracuje. Bo boja sie ze facet zobaczy ze tak naprawde ogarniecie chaty, zrobienie zakupow i ugotowanie obiadu zajmuje 2 godziny. :D a Oni tyraja po 10-15 godzin zeby utrzymac pasozyta.

Gość Wakeup88
Bo zazwyczaj ładne kobiety, za dużo wymagają i myślą o sobie nie wiadomo co !!!

Jeszcze jak taki pasozyt jest wierny i nie marudzi to pol biedy - gorzej gdy zdradzaja z innym i przyprawiaja mezowi rogi. Albo daja sie zaplodnic komus innemu.

Gość jnjbhvb
dlatego dopuszczalne powinny być wyłącznie związki przystojniak z piękną :D :D

Te "silne i wyzwolone" kobiety po 30 roku zycia wypalaja sie zawodowo i gdy jej uroda juz przemija staje sie nie do zniesienia. Zaczynaja sie dramaty i zdrady. Wlezie kazdemu do lozka byle tylko nie pracowac i miec zapewniony dach nad glowa. :D

Gość Astra788776
wątpię , że zazwyczaj :D moja naprawdę ładna kumpela jest związana z takim brzydalem , że szok :P ale się kochają :) już z 4 lata razem

Kobieta po studiach to idiota z pretensjami. :D Te ktore robia dzieci i siedza cicho w wieku 20 lat przynajmniej nie udaja ze sa mezczyznami bo znaja prawde, wiedza ze nigdy nie dorownaja mezczyznie.

Gość henrietta56hb
A ciekawe jak to działa w 2 stronę dziewczyny też nie podbijają do przystojnych facetów bo kurde potem taki lancuś glancuś elegancik cały czas by pokazywał swoją wyższość jaki to on piękny i jaką to łaskę robi dziewczynie że z nią jest... Dlatego wolimy już brzydszych ale takich którzy będą traktować nas po partnersku