Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubleboblie8790

Brzydkie dziewczyny zazwyczaj szybko mają chłopaków a ładne są same

Polecane posty

henrietta56hb - Kobiety ogólnie nie podbijają, tylko czekają aż ktoś podbije. Vella - wiem są wyjątki ty podbijasz i wszystkie Twoje koleżanki tez, ale przewaznie...

Gość Vella
e tam , lepiej popracujcie nad rozwojem duchowym i afirmacją, dużo daje :D

Gość Ciekawie mówicie
co za seksistowskie poglądy... Tymon w pewnym sensie masz rację, ale nie mów, że wszystkie kobiety takie są. Znam kobiety, które pracują, rodzą, dbają o dom i wcale tak mało nie zarabiają.

Jak myslisz skad te kobiety na wysokich pozycjach maja te pozycje? Dawaly dupy. :)

Zatrudniam dwie dziewczyny w moim sklepie i zima walcza o to ktora ma odgarniac snieg, zeby mi sie podlizac. :D

Gość Ciekawie mówicie
Jak myslisz skad te kobiety na wysokich pozycjach maja te pozycje? Dawaly d**y. Ale one wcale nie pracują na wysokich stanowiskach. Macie ograniczone horyzonty i tyle.

Ja nie lukruje ani nie filtruje rzeczywistosci, mowie dokladnie tak jak jest.

Gość Ciekawie mówicie
Generalizujesz kolego.

Gość Zadawałem się z różnymi
kobietami brzydszymi i ładniejszymi, i się z tym nie zgadzam. Po pierwsze te ładne też szybko włażą do łóżka, nie mają oporów bo wiedzą że się facetowi spodoba sex z taką (wszystko zależy od charakteru), te ładne potrafią być miłe i czułe i nie zadufane w sobie, brzydkie też potrafią być jędzami znam osobiście kilka takich okazów. Generalnie uroda nie ma tu nic do rzeczy, znam laski uroda modelki a kompleksy ma straszne :(, i strasznie niską samoocenę.

Gość czyli wychodzi na to, że nie
zależnie od urody kobiety są niezbyt ciekawe.

Gość figlarkamalarka6755
Faceci to samce które lecą na baby nieważne czy ładna czy brzydka byle dupy dała. A takie brzydoty dziewuchy to czują się lepsze że mają facetów to włażą każdemu do łóżka bo nic innego sobą nie reprezentują więc myślą że jak złapią ruchacza to już są lepsze od tych ładnych... Ładne dziewczyny nie zadają się z byle jakim facetem bo mogą przebierać dlatego najczęściej są same bo znają swoją wartość i nie biorą się za byle faceta co się nawinie jak te brzydule

Gość ładne laski to zwykle
egoistki z przerośniętym ego.

Gość figlarkamalarka6755
,,ładne laski to zwykle egoistki z przerośniętym ego.'' TO NIE JEST PRAWDA! Ładne dziewczyny są normalne i fajne tylko faceci sobie wmawiają że one są egoistkami bo tak jest łatwiej niż np spróbować poznać taką dziewczynę

Gość brzydkie każdy bierze
, daja dupy na prawo i lewo z nadzieją, że wpadną( złudna nadzieja )i sie wydadzą za mąż.Poza tym , nie dorabiajmy etykietki brzydka= mądra, ładna = glupia.Te brzydkie wśród moich znajomych rozumem nie grzeszą, uroda też nie.Prawa rynku , tanie( one są) jest popularne.Jak promocja w tesco.

Gość hghgjhjhg
nieznam zadnej pieknosci za to znam wiele brzytul i kazda glupia jak moj lewy but :D

Gość blondi3451
jestem uważana za atrakcyjną dziewczynę i nie ukrywam że mam powodzenie ale ludzie nie wyobrażam sobie oceniania chłopaka po tym jak wygląda a gdzie zasada "to co masz w środku jest najważniejsze"? jak widać mój przykład burzy waszą chorą teorię że ładna ma za wysokie mniemanie o sobie i Bóg wie co jeszcze. Chore.

Gość blondi co się bombi
jesteś fajna laska dobrze ustami mlaskasz

Gość blondi3451
więc myślę że nie wszystkie "ładne" myślą w ten sposób, zresztą chłopacy wydaje mi się że są gorsi. Ile razy nabijali się z brzydkich dziewczyn.

Gość żętumj76mumiko
Ostatnie komentarze są bardzo trafione i zgadzam się z nimi w 100 % faceci nadają na te ładne bo tak naprawdę nigdy nie zadali sobie trudu żeby je poznać ale oceniać to rzecz jasna każdy umie po za tym faceci są wkur....... że muszą takie brzydkie przelecieć bo z ładnymi by im tak łatwo nie poszło więc muszą się wyżyć A ja wam powiem że to prawda że te brzydkie dają na prawo i lewo bo chcą w końcu mieć faceta i chyba każdy znajdzie przykłady ze swojej okolicy na potwierdzenie tego

Gość brzydkie każdy bierze
ja właśnie na takich przykładach opisuję.Poza tym zauważyłam, że te brzydkie straciły jakiekolwiek hamulce.Wysyłanie nagich fot, puszczanie na prawo i lewo, i mózg przesłonięty mgłą i zadaniem życia- zdobyć faceta.Być może kiedyś nadrabiały cechami charakteru, wykształceniem.Teraz większość brzydkich nie ma wykształcenia, szukają sponsora ( może być nim mąż).I parcie na high life ( w wydaniu seriali z mtv) bez żadnego wkładu z ich strony.Klasyk podstarzała, zużyta z dzieckiem , którym zajmuje się rodzina i mops, a ona szuka faceta.

Gość Kloc55554
Te ładne nie lepsze.

Gość fikumiku w pamiętniku
Dokładnie tak jest że brzydkie ci*y swędzą i latają byle jakiegoś złapać i czasem jak widzi się taką brzydulę co idzie z przystojnym faciem to się myśli: co on w niej widzi? A to proste jak drut co w niej widzi daje mu dupy ile wlezie i tyle co będzie szukał ładniejszej starał się jak brzydactwo samo nogi rozłoży żeby tylko jakiegoś złapać

Gość lte ładne myślą, że jak są ład
ładne to są lepsze od innych i się wywyższają, egoistki, puszczają się może nie darmo ale za jakieś towary luksusowe-sponsoring itp.

Gość a te brzydkie się puszczają
za free, jak być dziwką to lepiej mądrą niż głupią.Pozazdrościłaś tym ładnym?

Gość brunecik45767bghhnb
Ja jestem uważany za przystojnego i każda brzydka laska którą poznałem właściwie wskoczyłaby mi do łóżka żeby tylko się potem ze mną pokazać gdzieś z ładnymi już tak nie było bo one znają swoją wartość i nie potrzebują dowartościowania w stylu ,,piękny facet'' bo same mają urodę i z nimi można na serio wchodzić w jakiś poważniejszy związek te brzydkie to jak jakiś ładniejszy facet na nie spojrzy to od razu mu dadzą to czego chce a może niektórzy faceci wolą brzydkie bo takie to latają same za chłopakami liżą im dupy za przeproszeniem a o ładne to trzeba się postarać a nie każdemu się chce

Gość fdgdfvcvcx
"z ładnymi już tak nie było bo one znają swoją wartość i nie potrzebują dowartościowania w stylu ,,piękny facet'' bo same mają urodę" prawda - te ładne to tylko na kasę patrzą