Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubleboblie8790

Brzydkie dziewczyny zazwyczaj szybko mają chłopaków a ładne są same

Polecane posty

Gość febetih6789
Nieprawda że tylko na kasę patrzą ładne dziewczyny. Ja nie mogę chłopaki co te ładne laski Wam zrobiły że tak po nich jedziecie? Jak np faceci widzą na dysce 2 laski jedną mega ładną a druga to chodząca przeciętność to do której podejdą? Oczywiście do taj brzydszej bo ładne ,,niby lecą na kasę''. To jest jakieś dziwne myślenie i krzywdzące dla ładnych dziewczyn. A co jeśli jakaś ładna wartościowa dziewczyna jest z natury bardzo ładna? Ma się oszpecać żeby poznać jakiegoś chłopaka? No bez przesady już

Gość Nie powiedzialabym
Ze tak jest.

Gość raczej po brzydkich jadą
a nie o ładnych masz czytanie wybiórcze?

Gość jdodod
oo to znaczy, ze ładna jestem, bo jestem długo samotna, albo po prostu wybredna hehehe

Gość ładmne laski mają kosmiczne
wymagania względem faceta

Gość jjkkjjjjjjjkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Prawda jest taka i tylko taka że brzydkie są łatwe i szybciej będą mieć chłopaka niż ładne takie życie tyle

Gość to nie kwestia bycia łatwą czy
nie a tego, że ładne mają wymagania z kosmosu

Gość no tak,
Wiadomo dlaczego wola te brzydsze zawsze były mądrzejsze i mniej puszczalskie niż te ładniejsze.

Gość no tak,
Poza tm te ładniejsze to tylko w kółko narzekają, w co się ubrać, ma całą szafę, a nie ma co na doope włożyć, albo pół dnia siedzi przed lustrem , albo u fryzjera, albo u kosmetyczki i tylko patrzy na swój wygląd.

Gość babojagolak
Post jest typowym przykladem tego jak to ludzie potrafia stworzyc sobie wydumane, nieprawdziwe usprawiedliwienie danego niekorzystnego dla nich stanu rzeczy po to tylko aby nie dostrzec prawdziwego powodu i zachowac wysokie o sobie mniemanie Wczesniej byl tu chlopak ktory twierdzil, ze nie moze znalezc dziewczyny bo one nie lubia inteligentnych, teraz z kolei autorka trwa w przekonaniu ze to jej nieprzecietna uroda stoi na przeszkodzie dla stworzenia zwiazku GOWNO PRAWDA ladna, sympatyczna, otwarta na ludzi dziewczyna, bez kompleksow ale i niewealistycznych, wygórowanych oczekiwań nigdy dlugo nie jest sama..po prostu brak ci ktorejs z tch cech autorko a skoro twierdzisz ze na udodzie ci nie zbywa to...sama sobie odpowiedz

Gość gość
Są po prostu pewne siebie i nie wybrzydzają. To samo z facetami. Często widzę łysego bysiora z twarzą jak worek po katroflach z bardzo piękną laską i zadaje sobie pytanie co na mną jest nie tak

Gość gość
Ladne sa same bo wieksze ryzyko zdrady, bo ladne maja duze wymagania, ladne moga przebierac, brzydkie patrza szybko kogos chwycic bo nie moga przebierac.

Gość gość
Faceci jakiś facet przystojny to tylko rznie co noc to inną. Nawet jak jest nieśmiały to czaka aż same do niego podejdą a potem i tak olewa i tak do 40 aż zostają mu same pasztety. Bo ladniejsze powybierane przez tych brzydszych ale pewnych sierbie i poukładanych

Gość gość
gość dziś Brzydki mezczyzna z ladna kobieta to tylko gdy jest bogaty

Gość gość
Dokładnie, bo brzydule nie wybrzydzają, tylko się chytają tego, co się napatoczy ;)

Gość gość
Teraz to już nawet brzydkie i niewykształcone dziewczyny potrafią wybrzydzać. Mam takie dwie znajome. Jedna co chwila rzuca kolejnego chłopaka bo zawsze coś jej w nim nie pasuje, drugiej nikt nawet nie chce ale ciągle odbija do jakiś przystojniaków. Sam zrażony niepowodzeniami postanowiłem nieco schylić się do ich poziomu i do każdej z nich swego czasu podbijałem... na szczęście bezskutecznie. Nie ma sensu zaniżać swoich wymagań.

Gość gość
Brzydka bierze pierwszego lepszego chętnego i trzyma a ładna ma wymagania i byle kogo nie chce. Tak trzymać. :) Trzeba przebierać jak można i są ku temu warunki :)

Gość gość
Samotne kobiety są i brzydkie i ładne a są samotne bo nie nadają się do związku. Te kobiety, które sa miłe, kobiece, zaradne szyko są wyłapywane a reszta czeka aż jakiś desperat zlituje się.

Gość gość
(11:51) problem w tym że prawie każda jest "tą ładną"

Gość gość
Nie jestem ciachem wiec nie mam szans na zwiazek szczegolnie z ladna a na pewno piekna kobieta wiec zadnej nie zagaduje

Gość gość
Bo ładne wybrzydzają. Z resztą, przecietniarom tez wydaje sie że są niewiadomo czym i jak podejdzie do nich przeciętnej aparycji facet to mogą mu ot tak qdać kosza na starcie. Najbardziej trzeźwo myślące sa właśnie te brzydkie.

Gość gość
Ładne są same bo sa wybredne i uważają ze im się książę na białym koniu należy

Gość gość
Bo ładne sa wybredne a brzydkie biorą co popadnie

Gość gość
to prawda ladne dziewczyny sa po prostu o wiele bardziej wymagajace niz brzydkie, zreszta nie jeden facet jest z przecietna bo tak zwyczajnie latwiej...

Gość gość
g*wno prawda , te mniej zakompleksione mają prawie zawsze mężczyzn u swojego boku. Kompleksy = brak faceta.

Gość gość
Ładne lubią często bogaczy i na tym polega ''problem'' chociaż jak wiadomo nie zawsze tak jest, ale jednak ładna nie oszukujmy lubi droższe ubrania i kosmetyki. Znam temat i wiem co mówię.

Gość gość
poczytaj sobie to kretynskie prowo baby z nickiem królowa łez, głupie to że brak słów

Gość gość
W średniej szkole nie miałem szans u żadnej, żadnej dziewczyny i seksu. Na studiach też było ciężko. Zawsze byłem szczery, szukałem miłości i związku. Mam 30 lat. Od dwóch lat koszę wszystkie. Mam b. dobrą pracę, własne mieszkanie i BMW Z8. Sport + SPA zrobiły ze mnie przystojniaka. Do tego dobry fryzjer i drogie ubrania. Stylizuję się na koksa- gangstera. Co kilka dni mam nową dziewczynę, poużywam trochę i cześć. Najszybciej dają samotne mamy - na 1,2 max 3 randce. Często bez gumy i robią dosłownie wszystko co sobie zażyczę. Baby to pustaki. Mam zamiar żony poszukać za granicą, spokojnej i ułożonej, która będzie mnie kochać nie za wygląd i kasę. Puki co zabawa trwa :)

Gość gość
Prawda. Zycie...