Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilowo na pomarańczowoo

z którymi kobietami z forum erotycznego

Polecane posty

Gość Z facetem
Alicjo pozdrów Rajtara ode mnie.

Ja bym się z Ajronem. Tęsknię za naszymi porankami narzekającymi na świat i odmowami życia w tym układzie słonecznym.

Ale przylamiłem :P Ona tu jest i to na żywo. :P Alu, chyba nie masz mi za złe za tą krótką retrospekcję. Jakoś Dop kojarzy mi się z Twoją osobą a mam coś dzisiaj tak dla odmiany napisać trochę o facetach, którzy tutaj piszą lub pisywali. Nawet z narażeniem na konsekwencje w postaci, już nawet nie pomówień a już pewności mojego homoseksualizmu. :D :D :D

Nieświadomie Alu :D ale nie będę Cię już więcej zaczepiał, mam dziś ochotę trochę pofilozofować, czytaj powymądrzać się na Kafe :P I to wszystko przez grubą. :( Tak, tak wiem :O Kulę ogon i spierrdalam z tego tematu. A i jeszcze jedno 😘 dla Bó ;)

Twój nick to nie przypadek, to przeznaczenia. :D Pasuje jak majtki na głowę, ale tym zupełnie się nie przejmuj. :D I tak po wpisach, widzę że trochę kozakujesz Zbita. :) I dobrze :) 🖐️

Michaił..... Gdybyś Był Tym.... który mnie zna z wielu twarzy.... byś się tak pisać nie odważył... żarcik:P ale wiesz??? zajebiaszcza bywam-tego nie ukrywam gdzieś mam -co ini myślą,ja Ja Jestem..a inni bywają:P:P:P:P....przywarą i mazgają..;)

Kochliwa? Znaczy się, co dumniejszy ogierek, trochę wyrywny, to od razu podbijasz. :) Uprzedzę fakty, jestem stary jak Twój znoszony szlafrok, dlatego poszukaj coś w swojej wadze. :P 🖐️ Bez obrazy oczywiście. :)

Michaił...... za kogo mnie masz???? za głupią natskę??? czy starą niewyżytą pierwiastę??? ja Ciebie tylko uprzedzam....tak żartobliwie zaczepiam...ot..pokora moja... żarciki to moja ostoja;)...

Z nim :O Nie potraficie czytać? Temat jest o kobietach z erotycznego a nie o frajerach, którzy wbijają się w każdy możliwy temat do przełknięcia. Dlatego panowie błechecheche piszący na damskim forum hahaha pokażcie jaja ( tylko nie dosłownie :P ) i napiszcie, które z tych smutnych osób, raczej nicków w kobiecej postaci wywołały u was takie emocje że aż czujecie potrzebę spotkania się oko w oko.

Zwróciłam uwagę na wpis, który świadczył o tym, że o mężczyznach również można pisać. Tylko dlatego, chociaż zupełnie bezsensownie, napisałam coś w tym temacie. Ot taki kaprys. Głupi, wiem.

Absolutnie mój post nie miał Ci dokuczyć Twarzą ku słońcu. Tylko natchnął mnie drobną refleksją że raptem z dwa posty były na temat :D Pomijam wpisy Kafeterianek, One tam zawsze sobie przysłodzą jak trzeba :P

Odrobina słodyczy (chociażby fałszywej) potrafi sprawić, że mimo osiągnięcia najgłębszego z możliwych dołów emocjonalnych, człowiek nagle podświadomie zaczyna dostrzegać "światełko w tunelu" i nabiera ochoty do szukania drabinek i sprzętu przysypującego przedmiotowe doły. A zatem, nie ma tego złego

Gość chwilowo pomarańczowa
A ja bym z takim jednym chciała, który mnie wkur.wia. I pewnie nie tylko mnie. Potrafi rozpalić ogień, po czym zniknąć bez słowa. A kiedy go nie ma, brakuje mi jego ciętego języka.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
daj jakąś podpowiedź zgadniemy kto to:P

Gość chwilowo pomarańczowa
pisze na uczuciowym.nie znasz