Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badacz82

czy badacie sie na HIV i choroby weneryczne?!?!

Polecane posty

Gość badacz82

witam raz do roku ide i w punkcie krwiodastwa i krwoilecznictwa badam sie na wirusa HIV oraz choroby weneryczne czy wy tez tak robicie? czesto gesto pytam kobiet przed wspolzyciem czy sa zdrowe, one mowia, ze tak, a ja mowie a skad wiesz? badalas sie. no nie. boje sie strasznie, ze mnostwo kobiet nosi w sobie choroby i nawet o tym nie wiedza, a prezerwatywa nie zabezpiecza na 100% przed tymi chorobami. ja sie ciesze, ze co rok wyniki wychodza negatywne i jestem czysty. czy naprawde panienki sa tak glupie i mysla, ze sa zdrowe? przeciez tylko badania z krwi moga to wykazac.

Gość ftyrox
Tego typu badania powinny być obowiązkowe dla osób powracających do kraju z programu Erasmus.

Gość badacz82
no ale wiesz doskonale, ze i w kraju mozna sie zarazic coraz czesciej panienki chca sie kochac bez gumki, bo mowia, ze biora pigulki dobrze, pigulki chronia od ciazy ale nic ich nie chroni w tym momencie od hiva i chorob wenerycznych te choroby podobno moga sie rozwijac latami i nie dawac znakow zadnych czyli panienki zarazaja na biezaco innych mezczyzn jak kiedys mialem normalna dziewczyne i powiedzialem jej ze chce razem z nia zrobic badania i dopiero rozpoczac wspolzycie, to okropna klotnia byla, ze ja jej nie ufam, itd itp. nadmienie, ze jednoczesnie i ja sobie chcialem je zrobic. nadmienie, ze ona nie jest lekarzem i nie jest w stanie stwierdzic czy jest zdrowa czy chora nadmienie, ze ja nie jestem w stanie stwierdzic ilu ona miala partnerow przede mna, bo mogla mi powiedziec dowolna liczbe

Gość badacz82
Mariiika a czy ty nie jestes z bialegostoku? bo moja kolezanka na fb i nk ma podobne pieski do twoich :P nazywa sie ona Magda :)

Nie mam na imie Magda, z Pomorza jestem:) Fakt, jak gadam zkolezankami to wszystkie zdrowe, walą się bez gumy z kim popadnie bo biorą tabletki ale badac sie już nie pojda

Gość nie bo nie uchylam szpary
Przed kim popadnie. Takie badania powinny miec robione osoby ktore ruchaja sie z byle kim. I to powinno byc oczywiste. Nie ogarniam jak mozna bzykac nieznajome osoby.

Nawet bzykając sie ze swoim facetem możesz sie zarazić nawet jeśli on ciebie nie zdradza!. Może nie wiedzieć że jest nosicielem i wiele chorób też nie objawia się u mężczyzn

Gość A juz najlepiej
No przeciez nie bedziesz bzykac rodziny,no wybacz:D

Gość ftyrox
No jasne że w kraju też ale .. Wbrew nagonce na nasze społeczeństwo to jest ono jednym z "czystszych " pod tym względem. Przynajmniej do niedawna tak było. Sodoma i gomora syfowo-hivova (to ostatnie częstsze tylko w Afryce) jest tuż za naszą wschodnią granicą. Cała galeria paskudztw czeka na amatorów "diewoczek". Takie rzeczy tam odchodzą że doktorat z wenerologii można napisać. Co gorsza przywożą oni hurtowo ten szajs do nas... Plus choć to z innej beczki ,gruźlicę -też można załapać od bezobjawowego partnera z którym się przebywa i wymienia te 'górne" płyny ustrojowe.Jeżeli twoja Oksana cza Nadia mieszkała z zagruźliczonymi starymi to też to złapiesz. to dla amatorów tego kierunku. Na zachodzie -stara Unia plus USA masowo występuje u młodej populacji HPV (guma chroni tylko częściowo) plus chlamydioza. To tak poza typowymi chorobami. Dodajmy że HPV ostatnio masowo atakuje u nas młode kobiety-czemu wiadomo, od kichania tego nie łapią . U facetów to jest bardziej bezobjawowe, do czasu. Do niedawana była to przypadłość prostytutek ,homo-pikieciarzy czy bezmyślnych ru****czy . A teraz: "panienka z dobrego domu a mamy tutaj>>>>>>." No i seks wakacje w rożnych Egiptach czy Tunezjach- temat rzeka co potem do kraju wraca. To kobiety .Faceci -wiadomo.

Gość bylam w egipcie i tunezji.....
bylam w Egipcie i nie wpadlabym na to zeby sie rzucac na tych bruddasow.... jak ktos jest porąbany to faktycznie niech sie bada martwi .... ja wyjezdzam wylacznie po to zeby odpaczac od ciezkiej pracy polezec na palzy i pozwiedzac nic wiecej....