Tym razem to znowu ja+ ban x2 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 przyznam się bez bicia.. jestem homoseksualistą, i zawsze się z tym kryłem, ale... KONIEC Z TYM! od kiedy na kafe sławny był filmik z udziałem mastera, wiedziałem że to on! ten jego sposób mówienia, jego dzikie ruchy.. jest seksowny i strasznie męski. i się z niego śmiejecie, że to na ciągacz itd. A POKAŻCIE TO CO ON! prędzej to wam by ta moszna pękła, niż na pół słoika byście ją naciągnęli.. ehh, żałosne. Master, JESTEM Z TOBĄ [cześć] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muszę to powiedzieć:D Napisano Wrzesień 20, 2012 kocham cię:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja+ ban x2 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 a kim jesteś? master nie zalogowałeś się? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Florek_777 Napisano Wrzesień 20, 2012 chętnie się przywitam moją moszną http://www.voila.pl/335/oz4fd/?1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muszę to powiedzieć:D Napisano Wrzesień 20, 2012 świetny podszyw,jestem pod wrazeniem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach