Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbany narod

Pojeździłam trochę po Świecie i uważam że..

Polecane posty

Gość zadbany narod

Jesteśmy bardzo ładnym, czystym, ładnie ubranym i zadbanym narodem. Pod tym względem w ogóle nie powinniśmy mieć kompleksów. Kto się zgadza?

Gość hgtyuik
ja mieszkałem 7 lat we paryżu dwa w londynie a poza tym często podróżuje po europie. Wiem jedno nigdzie nie ma tak zadbanych i ładnych kobiet jak w Polsce.

Trafiles w sedno! Jak pomieszkiwalam we wloszech i hiszpanii to kazdy wiedzial ze ja obca ;) Tam kobiety wogole o siebie nie dbaja. Chodza w jakis szmatach i maja wszystko w swoich wielkich doopach - doslownie wielkich.

Gość zadbany narod
dokładnie, zupełnie nie wiem skąd te kompleksy. Fakt, jesteśmy biedniejsi, ale nic poza tym. Czasami mam wrażenie że Ci ludzie wychwalający Niemcy, Anglię czy Stany i podsumowują tekstem "zupełnie inny świat" patrzą na te państwa zupełnie nieobiektywnie albo ich opinia oparta jest o wniosku sprzed wielu lat :)

Prawda, te informacje maja calkowicie przeterminowane i nieprawdziwe. Niektorzy mysla ze u nas nawet samochodow nie ma :o Jak przyjechalam do Polski z takim jednym Wlochem, a co :P to nie mogl sie nadziwic jaki piekny mamy kraj :)

ogolnie masz rację. ale od siebie muszę dodać - Holendrzy to dla mnie najbardziej zadbani faceci na ziemi :) szczupli, w tych garniturkach pomykają na swoich rowerkach.... :D

Gość zadbany narod
No i Polski naprawdę są piękne. Czasami jak przejdę się w jakimś większym centrum handlowym to sama nie mogę się napatrzeć. Zdecydowanie więcej jest kobiet ładnych niż brzydkich :). Ostatnio była też u mnie rodzina ze Stanów i stwierdzili, że chyba muszą przestać nam przesyłać prezenty w postaci ciuchów bo u nas są dużo ładniejsze i że od kilku lat zauważyli, że np. nowe trendy widzą u nas chociażby na zdjęciach z fb dużo wcześniej niż u nich takie ciuchy pojawią się w sklepach :)

Nie powiedziala bym tak :) Wrecz przeciwnie, uwazam ze polscy mezczyzni sa powyzej sredniej. Oczywiscie mowa tutaj o kazdym chlopie ktory chociaz troche dba o siebie.

Gość kompleksy narodowe
Owszem, zadbany.. ale pełen obłudy i robienia rzeczy na pokaz. Moralność pani Dulskiej kwitnie wszędzie. I ludzie nieprzyjemni, opryskliwi, nastawieni tylko na krytykowanie i wysmiewanie innych. Dobrze, że nie muszę na razie mieszkać w Polsce

Gość zadbany narod
no z tą obłudą niestety się zgodzę. Dużo tego niestety w nas, Polakach

Gość nie wiem skad czerpiecie
wiedzę na temat włoskich czy francuskich kobiet, ale moje spostrzeżenia sa zgoła odmienne.Włoszki są bardzo eleganckie, cudownie się ubieraja, od rana szyk i klasa, pięknie umalowane i biżuteria efektowna.Francuski znów- perfekcyjny ale stonowany makijaz, klasyka sama w sobie, ba nawet Rosjanki w Sankt Petersburgu chodzą jakby własnie wyszły od Diora.Może kiedyś Polki faktycznie świeciły przykładem, teraz już chyba nie.Nie maja czasu żeby sie domalowac, generalnie chodza po ulicy takie niedokończone.A co do naturalnej urody i wdzięku to spójrzcie na Ukrainki na przykład, bija nas o głowę, smutne ale prawdziwe.

moze i jesteśmy czystym i zdbanym narodem, ale hipokryzja, zaglądanie innym pod kołdrę uszami się nam wylewa. Z dwojga złego wolę pijaków Norwegów, czy brudnych Włochów :P