Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poooomocy , help !

Pomoooocyyyyyyy

Polecane posty

Gość Poooomocy , help !

Mam problem z komputerem, wylaczaja mi sie wszystkie przegladarki, wyskakuje blad, nawet na chwile nie da sie wlaczyc, tak samo gg. :/

Gość Poooomocy , help !
Robilam, wirusa nie ma, takze skanowalam dysk i nie jest uszkodzony. A mimo to wyskakuja bledy gg, przegladarek.

Gość Poooomocy , help !
Crash blad na GG, blad mozilli firefox, google chrome, ze przegladarka ulegla awarii, potem nie da sie jej wcale wlaczyc, bo znowu sie to pokazuje. Np ogladajac filmik na youtube, blad wtyczki. Bledy, bledy, same bledy ...

Spróbuj pobrać IE...a potem wywal wszystkie aplikacje , jest jakiś błąd w systemie, ale powoli, powoli , nie nerwowo 🌼

Kiedy czyściłaś komputer ? Czy masz aplikację do usuwania zbędnych plików ? może jest przeładowany. Sprawdź wszystko...co potrafisz .

Może format? Skopiuj najważniejsze rzeczy gdzieś i postaw system od nowa.

Gość Poooomocy , help !
Internet jest okej. Co do IE, to niestety rowniez sie ten blad pokazuje, juz odinstalowalam skype, adobe, wszystkie nie potrzebne programy, a mimo to, ciagle wyskakuja bledy i sie zamyka wszystko. Hehe, wiem ze na spokojnie, ale nie zawsze sie tak da, juz mi brakuje sil do tego komputera i nie mam pojecia co sie dzieje. :(

Internet Explorer to największe dziadostwo. Radzę włączyć chkdsk a jeśli to nic nie da to spróbuj uruchomić program combofix. W ostateczności odinstaluj pojedynczo programy i zainstaluj na nowo.

Gość Poooomocy , help !
Byl formatowany z tego powodu, wszystko dzialalo okej pare dni, a tutaj znowu ten sam problem, przywracalam nawet system do dnia w ktorym bylo okej i nic z tego ...

Format to ostateczność i zazwyczaj można problem rozwiązać mniej radykalnie. :-)

Gość Poooomocy , help !
Jesli uda mi sie cos pobrac, to na pewno sprobuje z tym programem, narazie niestety nie uruchomie przegladarki, bo i tak sie wylaczy ...

Zrób jak mówię. Uruchom chkdsk z opcją /f/r. Potem program combofix.

Gość Poooomocy , help !
Dziekuje za rady ! :) robie wszystko, co sie da, a obawiam sie ze format znowu da cos na pare dni, a potem znowu to samo. Coz, chyba pozostaje mi wywalic go przez okno :D

Gość Poooomocy , help !
Zaraz wyprobuje :) nie, nie gram w gry, uzywam jedynie przegladarki, jak dotad mozilli i gg, nic wieceej ...

Gość Poooomocy , help !
Wszystko okej, Victoria i jeszcze jeden program tego typu nie wykazaly zadnych bad sektorow.

A może komp jest po prostu zakurzony? Czasem trzeba go dokładnie omieść i po kłopocie. Druga rzecz zrestartuj kompa i przy właczaniu kliknij F8 i uruchom z opcją ostatnie działające ustawienia.

Gość Poooomocy , help !
Juz to robilam , chodzi o to f8 , sprobuje z tym programem jak zdolam go pobrac no i odkurze go troche, jesli to nic nie da to juz sama nie wiem, dziekuje Wam bardzo za rady, nie spodziewalam sie tylu ! :)

Gość Poooomocy , help !
juz dzialam, zaraz dam znac co i jak :)

Gość Poooomocy , help !
Odkrecilam obudowe, wyczyscilam, troche kurzu bylo :) teraz robie chkdsk , dopiero poziom drugi :)

Gość Poooomocy , help !
Juz zrobione, nie znalazlo zadnych bledow, skanuje dysk HD Tune, zobaczymy co to pokaze :) chyba go wywale przez okno :D dziekuje Wam 🌼

Powtórzę się COMBOFIX. Radzi sobie z rzeczami, z którymi inne programy nie dają rady. No i ważna rzecz trzeba pousuwać śmieci, a z tym dobrze sobie radzi odkurzacz. Powodzenia. :-)