Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość big ben

tylko dla mądrych i myślących rodzicow

Polecane posty

Gość takie sranie w banie
ze tak powiem....

Gość big ben
a ja powiem,ze tu mialy wejsc osoby madre,ale wiedzialem,ze skusza sie głupole uwazajacy sie za madrych.za duzo czytania co ?hehehe

Gość jpgandjks
Mądrzy są tylko ci, którzy myślą jak autor :D Każdy z innym zdaniem to idiota wg autora. Warto dyskutować z takim "mądrym"?

Gość strawberry:):)
dla tępych mamusiek z kafe ten tekst i ogolnie temat szczepien jest za skomplikowany, zeby ogarneły go swoimi malymi rozumkami:O niestety, taka prawda dlatego zaraz zjada cie tu z gory na dół,zwyzywaja od najgorszych tylko dlatego,ze rozumiesz wiecej niz one:O pozdrawiam

Gość głupota ludzka bez skrzydel
przez tyle lat dzieci były szczepione i było dobrze, teraz proszę bardzo co wymyślają, nie szczepić, wychowywanie bezstresowe i co mamy, więcej urwisów, drani itp. nieuka, lenia tłumaczą ADHD itp.

Gość big ben ci powiem że
to zajebisty artykuł i dziękuje ci za niego. Szczepionki precz!!!

Gość ksaknfkjsdf
no dobra ale jak uniknac przykrych konsekwencji nie szczepienia dziecka??

Gość fuuuuntastic
przez tyle lat ludzie zyli w jaskiniach - propnonuje porwócic takim tepakom jak ta wyzej "głupota ludzla bez skrzydeł"

Gość big benie lemingi sie nawet
Nie wysila na przeczytanie tego. Tych rzeczy ucza na studiach medycznych. O tym wszystkim wiedzialam,ale lemingow nie przegadasz,oni wiedza swoje i swiecie wierza w swoje racje.

Gość Super tekst!
Radzilabym przeczytac choc dlugi. Mi on juz otworzyl oczy,Za kazdym razem jak zblizal sie termin szczepien miotalam sie: szczepic czy nie? Teraz wiem - nie podam dziecku zaleglych szczepionek ktore mialam tylko odwlec w czasie i nie dam zaszczepic mojego nowonarodzonego dziecka gdy sie juz pojawi na swiecie!!!