Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekinkaaa

Czy kupujecie ciuszki w pepko dla noworodka

Polecane posty

Gość rekinkaaa

Ceny w pepko są bardzo niskie ubranek dla noworodka na metce jest że to bawełna 100 ale czy to prawda? Macie jakieś doświadczenia z tymi ubrankami?

Gość xdfghjkmnb
szybko sie niszcza, pruja i po praniu wygladaja okropnie. polecam h&m, reserved kids,

Gość ja lubie pepco
ja praktycznie całą wyprawkę tam skompletowałam i jak na razie jestem zadowolona. Mój szkrab ma 6 tygodni. Nic się nie popruło, nic nie zafarbiło w praniu (trzeba tylko szanować rzeczy i umieć obsługiwać pralkę)

Gość Niuniulkai
Powiem tak miałam kilka rzeczy n pepco i niektóre są dobre jakościowo a niektóre gorsze. Po wielu praniach tracą kolory i sie troche mechlą ale czego oczekiwać za ciuszki za kilka złotych. Pajacyki się troche rociągały i spierały za to z bodów byłam bardzo zadwowolona

Gość xdfghjkmnb
ja lubie pepco - zobaczysz jak twoje dziecko zacznie sie przemieszczac i bawic, tez bedziesz taka mądra, że pralke trzeba umieć obsłużyć jak dzieciak będzie jeździł na kolanach cały dzień ? narazie twojemu dzieciakowi wszystko jedno, moglby lezec zawiniety w pieluche tetrowa i tez bys nie narzekala. pozatym jest to kiepska jakosc bo czego sie spodziewac za taka cene??

Gość magdaagda
a co to za firma? gdzie można kupić te ciuszki?

Ja też kompletuję tam wyprawkę. Wydaje mi się, że ubranka są w porządku, ale to się okaże po porodzie :D.

Moim zdanie dla noworodka i niemowlaka ubranka jak najbardziej ok, sa ladne i lepsze jakosciowo niz dla np dwulatka. W Reserved kids moja mam kupila kiedys corci 2 bluzeczki i po jednym praniu wygladaly juz jak szmaty wiec moim zdaniem nie ma co przeplacac Ale... dla noworodla i niemowlaka zawsze kupowalam ciuszki w Textil Market marki KRYMAr

Przecież po miesiącu i tak trzeba będzie te ciuszki wymienić, więc po co przepłacać?

Gość Kasandra1234
ja też z bodów byłam zadowolona k. rękaw bodajrze 5.99 a długi 6.99 tak samo półśpioszki (chociaż te troche się mechliły) pajacyki jakieś takie niewymiarowe za to sprapetki i rajstopki bardzooo wygodne w tym sklepie jest nie tylko firma pepco ale i disney, podkoszlki czasem next się zdażą za 5 zł bluzy polarowe cienkie za niecałe 10 ale trzeba umieć szukac i rozróżniać materiały bo niektóre tam fakt tragedia

Gość tam mozna trafic na coś
fajnego, ale niestety wiekszosc rzeczy to jakieś niedoróbki. Po praniu wygladają fatalnie mimo ze pralkę obslugiwac potrafię. Dla noworodka moze i bym kupila bo przecież to kwestia kilku tygodni i poxniej wyrośnie z tych ciuszków, ale dla starszego dziecka to na prawde trzeba sprawdzac bo nie raz coś krzywo zszyte albo pruje się już w sklepie, a nie raz mozna wyszukać coś fajnego.

Gość ja lubie pepco
xdfghjkmnb w wątku jest o ubrankach dla NOWORODKA - czytanie ze zrozumieniem się kłania

Gość tam mozna trafic na coś
kasanda nie next tylko nexty to nie to samo ;) A disney jest aleto ciuchy peppco tylko z licencją disneya (oplacili tylko za mozliwosc wykorzystania ich postaci w nadrukach na ubrankach). Trzeba zwracać uwagę na takie rzeczy bo one są po to zeby ktoś niedoświadczony się nabierał.

Gość klnkjnkj
bylam ostanio na wakacjach w Pl i z ciekawosci odwiedzilam ten sklep, tyle sie o nim naczytalam, kupilam malej bluzeczke , getry i sukienke, minely 2 miesiace, bluzeczka jest ok....ale za cene 15 zl co tu sie w ogole dziwic..getry i sukienka po upraniu wygladaja tak samo jak ubrania np z reserved, tam akurat, w tym samym czasie ubralam corke od stop do glowy, uwielbiam ten sklep, ah wlasnie co do reserved , kupilam jej bluzeczke ze srebrnym konikiem, po upraniu konik zrobil sie kremowy jak ta bluzeczka..pralam w 30 stopniach.. ale to zdarzylo sie nam pierwszy raz, byc moze proszek byl nieodpowiedni ..

Gość zafarbiło, mechło
tu siedzą matki gimnazjalistki ?

Gość zafarbiło, mechło
i hit kasandry- bodajrze, same analfabetki