Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynka.

PARĘ PYTAŃ DO FACETÓW

Polecane posty

Gość szatynka.

Może dziwny temat, ale jestem ciekawa (zapewne nie tylko ja), jak Wy postrzegacie pewne sprawy. Więc dziewczyny! Zadajemy nurtujące nas pytanie i czekamy aż jakiś facet zlituje się i odpowie! Może ja zacznę: - Czy to prawda, że jeśli dziewczyna pokazuje Wam, jak bardzo Was kocha i jak bardzo jej zależy, to Wy obrastacie w piórka i przestajecie się o nią starać? Trzeba być "niedostępną"? - Czy mając piękną (dla Was- Wasz ideał) dziewczynę u boku, za którą sami lataliście, która daje Wam wszystko czego potrzebujecie, musicie oglądać filmy z innymi kobietami? (wiecie o jakie mi chodzi) A jeśli musicie to po co właściwie je oglądacie? Dla zaspokojenie potrzeb czy po to, by pooglądać inną kobietę, bo Wasza jest nudna?

Gość jak dla mnie to
slabe to

Gość mam jedno pytanie do autorki
co Cię skłoniło do próby zastanawiania sie nad tym kwestiami? kolorowe pisemko dla bezmózgich panienek czy kolorowy talk show dla bezmózgich panienek którym w dodatku nie che się czytać?

Gość eenndrju_
1) Oczywiscie zalezy od konkretnego przypadku, ale taka dziewczyna ktora za bardzo sie stara staje nudna, ale trzeba uwazac zeby nie przegiac w druga strone, bo facet moze po prostu poszukac szczescia gdzie indziej. Niedostepnosc to przenosnia, lepsze slowo to - charakter i wlasne zdanie. 2) Nie ma idealow:) Jesli chodzi o filmy, to w moim przypadku zwykla ciekawosc.

Gość samuel l jackson2
1. Cos w tym jest. Odrobina niedostepnosc jest wskazana bo wiekszosc z nas to lubi. Choc nie znaczy to ze ja nie doceniam jej poswiecen, po prostu nudzi jesli chce zbyt uslugiwac. 2. Jesli daje wszystko czego potrzeba to nie ma mowy o zdradzie, szczegolnie jesli w tym "wszystkim" jest tez wspolne ogladanie "filmow" :P ja ogladam z ciekawosci, z nudow, jako inspiracje czasem.

Gość 567567
odp.1. Tak naprawdę to kwestia konkretnej osoby a nie całej płci. Na pewno jest fajnie jak komuś na nas zależy tak samo jak kobietom jest fajnie w takiej sytuacji gdy facet zabiega o nią. Ja osobiście nie przestałbym zabiegać o dziewczynie, której na mnie zależy o ile o mnie też w pewien sposób na niej zależy. odp2. Ja osobiście takich filmów nie oglądam. Gdybym miał partnerkę tym bardziej bym nie oglądał. No ale ja jestem nieco odbiegający od normy więc moje odpowiedzi nie bierz pod większość mężczyzn.