Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet to świniaaa.

Okradłem małe dziecko. Mam wyrzuty sumienia !!!!!!

Polecane posty

Gość facet to świniaaa.

W zeszłą sobotę byłem na warzywniaku. Podszedłem do stoiska gdzie sprzedawała matka ze swoją malutką córeczką. Mała miała może z 7 lat. Matka obsługiwała jakąś starą babcię a mi ta mała dziewczynka ważyła orzechy, pistacje, pomarańcze i banany. Rachunek jak sam sobie wyliczyłem w pamięci powinien wynieść ok. 46 zł. ZAmotała się torszkę i chciała zapytać mamy po ile są pistacje ( były po 45 zł ) a ja jej celowo źle podpowiedziałem że są po 15 zł za kilo. Policzyła mi zamiast 46 zł - 33 zł. To nie koniec mojego chamstwa :( Nie wiem czemu to zrobiłem ale pojechałem po całości. Dałem jej 50 zł. Ona źle zrobiła i schowała odrazu pieniądz i wydała mi resztę. Wydała dobrze - 17 zł. Ja wtedy nagle spojrzałem na nią groźnym wzorkiem i się bezczelnie zapytałem. Dlaczego wydała mi pani 17 zł skoro zapłaciłem 100 zł a rachunek wyszedł 33 zł ? Jeszcze 50 zł dla mnie ! 😡 Usłyszała to matka. Pyta się jej : Ile Pan ci dał ? Ona się przestraszyła i powiedziała że nie wie. Matka zaczęła na nią krzyczeć. Nie nadajesz się do handlu, nic nie umiesz zrobić, ciągle z tobą problemy itd ... Dziewczynka się popłakała za chwilę. Miałem się przyznać że chciałem oszukać bo szkoda mi się jej zrobiło ale zaraz ktoś stanął za mną w kolejce i nie chciałem sobie wstydu robić :D Wiem, głupi jestem ale nie miałem odwagi bo taki stary chłop po studiach i coś takiego. Dziś przechodziłem obok warzywniaka i była tylko matka bez córki. Smutno mi bo pewnie w domu nieźle dała jej popalić za to :(

wiesz co albo durna prowokacja.... oby albo z ciebie mega szuja oszukac dziecko oby to wrocilo do ciebie

Gość mgdptgń.j
hehe jesteś c.h.u.je.m

Gość jbhf;n
Buc nie myty, jeszcze w dodatku jełop po studiach 🖐️

Gość KOKSUSEKPIK
niech się uczy na błędach a ty pójdziesz do piekła

Gość facet to świniaaa.
Nie , nie prowokacja :( Nie wiem czemu tak zrobiłem. Czasem jestem postrzelony i mam takie różne chamskie zachowania. Czasem w sklepie coś ukradnę, w kieszeń schowam. No ale nigdy mi się nie zdarzyło małe dziecko tak oszukać. No że pistacje kosztują 15 zł to jeszcze pół biedy ale te 50 zł to już masakra :(

Gość dzesia
juz żeby wzbudzic dyskusję na kafe musisz takie prowo wymyslać żenujące nigdy dziewczynka 7 lat nie liczy pieniędzy i nie obsługuje sama mam taka córkę a ty pewnie masz 20 lat bo sam nie wiesz co takie dziecko potrafi

Gość o kur*a dobre
MYślcie co chcecie ale ja mam taką polewę że nie idzie kurwa wyrobić :D:D:D:D:D

prowo Jeszcze napisal ze do dziecka 7 letniego pani powiedzial :D Nie wierze ze mozna byc takim sk.u.rw.i.e.l.em choc w dziesiejszych czasach..........

Gość facet to świniaaa.
Nigdy takie dziecko nie liczy pieniędzy ???? :D:D:D Coś ci powiem. Jak miałem 6 lat sprzedawałem jagody na straganie sam. I miałem z reguły po 10 litrów, sam sobie je zanosiłem w 2 widerkach.

Gość facet to świniaaa.
Z resztą ja nie wiem czy ona miała 7 lat. Na moje oko tak bym wycenił. MOże miała 6 a może 8, o więcej to bym się raczej nie pomylił. W każdym razie stało się tak jak się stało. Teraz źle się czuję przez to, drugi raz czegoś takiego nie zrobię. Chciałbym mieć odwagę w sobie i pójść się przyznać. Przeprosiłbym matkę i poprosił ją aby jakoś dała żyć córeczce. No ale wstyd mi. No jak ja mam się przyznać. Taki stary koń.

////i nie chciałem sobie wstydu robić Wiem, głupi jestem ale nie miałem odwagi bo taki stary chłop po studiach i coś takiego/// ­­­ ­­­ Dno muliste z ciebie ,a nie świnia.Nawet świnia nie jest tak chamowata jak gatunek ludzki,jaki soba prezentujesz Brak odwagi jak najbardziej ciebie przerosło, bo po tchórzach trzesące gaciami nic innego spodziewać sie nie mozna

facet to świniaaa. może warto by było iść tam i się przyznać ! Oddać pieniądze za pistacje TYLE ILE FAKTYCZNIE MIAŁO BYĆ i oddać 50zł, jak masz jaja to się przyznaj. Jak można taka krzywdę dziecku zrobić, dziecko dostało opierdol za nic.

Gość facet to świniaaa.
Nie przyznam się bo mi wstyd :(

Gość vbm
a ja bym nie poszła oddac tej kasy...po co baba dopuszcza tak małe dziecko zeby sprzedawało...za głupote sie płaci (dosłownie)

//Matka zaczęła na nią krzyczeć. Nie nadajesz się do handlu, nic nie umiesz zrobić, ciągle z tobą problemy itd/// ­­­ Baba tez idiotka,normalny człowiek opierdolił by babe i to jak,że dziecko nie nadaje sie do handlu bo nie ma takiego prawa,i jak jej za mało problemów to może z pracownikami z opieki społecznej sobie pomarudzić na dziecko

Gość TRZEBA ZGLOSIC
matka zmusz adzieciaka do pracy i jeszce na niego wrzeszcy? to nalzy gdzies zglosic koniecznie

facet to świniaaa. jeśli masz takie wyrzuty sumienia to idź wsadź jej ta kasę w rękę powiedz przepraszam i odejdź, proste.

Gość dcvedvc
jesteś beznadziejny ,powinieneś teraz oddać tej matce pieniądze i powiedzieć że to ty się wtedy pomyliłeś a nie jej córka

Gość dcvedvc
Boże!Jak ja nienawidzę facetów!Rzygam na was!Świnie bez żadnej moralności!

Gość xyzzyx
i dobrze, w tym kraju trzeba krasc. bierzemy przyklad od rzadu.

Gość Oszukałeś dziecko!
Pojdziesz do piekła!

facet to świniaaa. wiesz co jest w tym wszystkim najgorsze? Ty nawet nie miałeś odwagi wtedy stanąć w obronie dziecka aby chociaż ją jakoś wybielić ( mimo że nic nie zrobiła ), chociaż jak byś powiedział tej matce że jest mała że się zdarza , co kolwiek a ty kurwa nic!