Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mezatkaxx

Dom weselny BRONOWSKA ok Warszawy 2013, jaka cena?

Polecane posty

Gość przyszla mezatkaxx

jak w temacie, interesuje sie tą salą, ma bardzo duuużo pozytywnych opinii, jest piękna, ciekawa jestem czy cena bedzie równie "piękna" dla mnie;)

byłam tam rok temu, z tego co się orientuję, to jest tania jak na warszawskie ceny, coś ok 150-160zł w tamtym roku, co mnie zdziwiło bardzo. Dopóki nie poszłam na wesele, wtedy moje wątpliwości się rozwiały. Nie wiem gdzie znalazłaś te pozytywne opinie, ale jeżeli chodzi o moją, to w życiu nie wyszłam tak głodna z wesela, jak stamtąd... może poprostu źle trafiłam. Jedzenie niedobre, poprostu niesmacze. Milion much na stole i całej sali. Zamiast tańczyć z chłopakiem to odwaliliśmy taniec "zabijania much" przez całe wesele. Ogólnie jest ładna sala, ale jedzenie okropne! :(

Mnie nie chcailo sie wydzwaniac do kazdej sali i pytac o cenę, termin itp... Znalaząłm fajną funkcję na jedej ze stron "weselnych". Można wybrać sobie wsyztskie lokale, ktorymi sie interesujesz i wyslac do nich takie zbiorowe zapytanie o wszytsko co cie interesuje. Lokale bardzo szybko odpowiadają na te wiadomości, widocznie maja one wysoki proirytet. Ta funkcję znajdziesz tutaj: http://www.gdziewesele.pl/Warszawa/ nad ofertami masz taką ramke z kopertą, po jej wybraniu mozesz wyslac to zbiorowe zapytanie.

Gość marta159
Czesc, bylismy tam niedawno i pan nam powiedział, że cena to 180 albo 190 zł w tym dania, napoje, zakąski, tort. Właściwie wyglądało to tak, że tylko alkohol trzeba przynieść. Ciekawa jestem opinii na temat tego miejsca. W internecie jest trochę opinii, ale dosyć starych, może ktoś się wypowie? :)

Gość pomponikkk
witaj. robilismy tam swoje wesele w tym roku. z racji ze nie robilismy typowego wesela a obiad weselny wzielismy 3 dania gorace i placilismy 160pln/os +5 pln/os za tort(wesele do godz 1 w nocy).. z tego co wiem w przypadku 5goracych dań cena wynosi 190pln/os.. w cenie macie zimna płytę, napoje, ciasta, pieczywo, gorace dania.. Na waszej glowie jest zakup owoców, alkoholu(nie pobieraja korkowego), kwiatów..cena za stoł wiejski to ok 1200pln. sala przestronna, ładna dekoracja sufitu...sala pomiesci ok 80-100 os ale wieksza ilosc bedzie za ciasno..mysle ze 80 os bedzie idealnie.. chyba ze ktos lubi siedziec łokieć przy łokciu, bez możliwości swobodnych ruchów.. jedzenie ok, polecamy devolaia, jest pyszny..w razie pytań piszcie..

Gość onaonaonaonaoanona
na prawdę nie polecam... 190 za talerz?!?!?!?!?!?!?!?! Na gorszym weselu niż tam nigdy nie byłam!!!!

Gość marta159
A czemu nie polecasz? Jedzenie, obsługa czy coś innego?

Gość onaonaonaonaoanona
marta159 obsługa wszędzie jest taka sama, więc nie ma się co rozpisywać, była dobra, ale to chyba nie o niej pamiętamy po weselu? Jedzenie F A T A L N E Byłam tam na weselu w sierpniu- gorąco, pot się z nas lał. Ogólnie sala jest w miarę ładna, ale jedzenie tak jak pisałam fatalne

Gość onaonaonaonaoanona
a opiniami bym się nie sugerowała... po pierwsze na tej stronie jest ich zaledwie 5, po drugie, same wystawiane przez PM. Jeszcze się nie spotkałam ze złymi opiniami PM, przez nich przemawiają inne odczucia: wiadomo, moje wesele zawsze jest NAJ, mają sentyment do tego dnia dnia, czasu i wszystkiego co z nim związane. Poczytałabym raczej opinii gości, wpisz może coś w google i Ci wyskoczy

Gość onaonaonaonaoanona
a opiniami bym się nie sugerowała... po pierwsze na tej stronie jest ich zaledwie 5, po drugie, same wystawiane przez PM. Jeszcze się nie spotkałam ze złymi opiniami PM, przez nich przemawiają inne odczucia: wiadomo, moje wesele zawsze jest NAJ, mają sentyment do tego dnia dnia, czasu i wszystkiego co z nim związane. Poczytałabym raczej opinii gości, wpisz może coś w google i Ci wyskoczy

Gość marta159
opinie na tej stronie wyglądają dosyć podejrzanie, wszystkie napisane w podobnym tonie...

Gość onaonaonaonaoanona
na prawdę szczerze nie polecam... gdyby jeszcze było tanio, ale na te ceny... jeżeli mogę Ci coś polecić, to Galop w Zielonce, mają 3 różne sale o różnych wielkościach, co prawda nie jest tanio bo chyba 200zł/os albo i trochę więcej, ale jedzenie i klimat jest niepowtarzalny. Zastanów się też czy nie warto wywieść gości trochę dalej, ale taniej. Otworzyli w tamtym roku cudną salę w Zielonych Górkach pod Dębem Wielkim, ok 30 km pod Warszawą i dlatego że nowa sala to mają niskie ceny, jakieś 160zł/ osoba, ale miejsce i jedzenie też jest super http://www.gorki.pl/gorkiweselne/index.php ale ta sala przy bronowskiej jest dla mnie totalną porażką...

Gość pomponikkk
ogolnie rzecz biorac sala moim zdaniem wymaga prac kosmetycznych..mogliby wymienic zaslony w oknach i ogolnie ozdobic w jakis sposob miejsce za PM.. co do jedzenia - akurat de volai byl naprawde smaczny, zreszta nie tylko nam smakowal ale kazdy gosc go zachwalal.. mi osobiscie nie smakowal za to polecany i wychwalany ptyś z pieczarkami.. rzecz gustu bo z tego co wiem gosciom (przynajmniej niektorym ) smakował.. bardz byl w ogole nie doprawiony.. rosół, flaki smaczne.. jesli chodzi o zimne przekaski to powiem szczerze ze w ogole ich nie tknęłam..bo po prostu bylam mega najedzona daniem goracym.. co do upalu na sali - tego nie wiem bo akurat nam pogoda psikusa sprawila i lezal snieg, wiec gogrzali w kominku..pozniej goscier poszli do wlascicielki i poprosili o zagaszenie kominka bo bylo meeega goraco, kazdy sie zgrzal przy tancach.. włascicielka siedziala na sali i obserwowala towarzystwo bawiace sie, co niektorym gosciom sie nie spodobalo.. aa i jesli chodzi o dogadywanie cen itp to walcie tylko do włascicielki..my pierwotnie wszystko ustalalismy z synek a potem jak przyszlo co do czego to mamusia inne kwoty podawala i tak wyszlo ze tort mial byc w tej cenie talerzyka a w koncu musielismy doplacic...

Gość cukratywna
tam jest 120zł od osoby

Gość marta159
120? A skąd takie ceny?

Gość pomponikkk
120?? taa chyba za komunie albo stype.. napewno nie za wesele.. mam od nich oferte na mailu wiec nie opowiadaj glupot!

Gość gość z wesela
dokładnie tak jak ktoś pisał, opicie Państwa Młodych a opinie gości to dwie inne bajki , sala ma swoje plusy i minusy plusy:świetna klima, duża sala, przestronne miejsce to tańczenia , parking, ładny dziedziniec minusy: jedzenie niesmaczne, chaotyczna obsługa

Gość gość
to prawda ja też miłam 120 od osoby

Gość gość
Super dom weselny. Właściciele przemili, służą chętnie pomocą. Jedzenie, ciasta własnej roboty, pyszne! Właścicielka wykonuje dekorację z żywych kwiatów:-)) Ponadto okolica piękna, zielony ogródek z ławeczkami. Sala jest bardzo piękna, przestronna. Naprawdę polecam to miejsce na przyjęcie weselne, bardzo godne polecenia:) Wspominam to miejsce ciepło.

Gość Anna Warszawa
Poszukuję informacji na temat tej sali i wesel które odbyły się niedawno tj. 2013-2016 r. dotyczących obsługi, jedzenia i tego co było nie tak... zabukowaliśmy tam wstępnie salę i mam mieszane odczucia

Gość gośćMarta
Sala ładna choc odswiezenia wymaga podloga i materialy na suficie, jedzenie srednie, malo doprawione jak za cene od talerzyka niewiele wszystkiego na stolach, obsluga srednio profesjonalna. Wlasciciele czesto kreca sie na sali co dla gosci jest troche krepujace i nie profesjonalne. Przed wejsciem zupelny brak dekoracji na 10 pkt daje 4,5

Gość gość
Dla mnie jedzenie b. dobre. Dopłaciliśmy do 6-stego dania ciepłego wiec jeśli ktoś chce "na bogato" to może się dogadać. Goscie nam młodym pewnie prawdy by nie powiedzieli, ale rodzicom ciociom etc już tak i z tego co wiem im również smakowało. Mi osobiscie tylko barszcz czerwony nie pasował - reszta super. Wszystko było zgodnie z umową i my polecamy. Były jakieś drobne nieścisłości więc 100/100 bym nie dał, ale jak mówiłem ogólnie jesteśmy zadowoleni. Podłoga jest dosyć śliska - o ile podczas tańczenia tego nie czuć jakoś bardzo tak podczas zabaw po oczepinach dała się bardzo we znaki.

Gość gość
chyba kiedyś dawno temu bylam tam na jakimś weselu i nawet mi się podobało. Ja mam wesele za rok i zdecydowaliśmy się na ten hotel kolo Pruszkowa http://www.villaestera.pl. Bardzo spodobał nam się wystrój, mają elegancką salę bankietową, a poza tym ceny są jednak niższe niż w samej stolicy skąd pochodzimy.

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze! Met-Bud Konstrukcje Stalowe

Gość gość
ja robiłam swoje wesele w Hotelu Delfin w Białej Podlaskiej, maja bardzo dobre ceny, dodatkowo tez zniżki na kwiaty, noclegi itd

Gość gość
Ja mogę polecić salę weselną w hotelu Groman. Dużo miejsca (ponad 200 osób w moim przypadku), pyszne jedzenie, tanie pokoje dla gości oraz bajkowy ogród połączony z salą. Tak swoją drogą mają świetny pokój dla nowożeńców :)

Gość gość
Sala ładna, natomiast co do jedzenia... byłam na wielu weselach gdzie ludzie płacili 150-170 zł za talerzyk i było zdecydowanie więcej jedzenia niż tutaj (gdzie znajomi płacą 190zł) w menu 5 daniowym aż 3 posiłki to zupy co jest dla mnie porażką i jakimś nieporozumieniem (wiem, że opcja ta jest obowiązkowa znajomi nie mogli tego zmienić).Na stołach bardzo ubogo niestety, mały wybór herbat i kaw. Stół wiejski również ubogi. Więc niestety mimo całkiem ładnego wyglądu za taką kasę odradzam bo po prostu nie warto. Widać, że właściciel strasznie oszczędza, jedzenie nie doprawione. Właściciel i jego rodzina cały czas się kręcą po sali co krępuje gości. DROGI WŁAŚCICIELU CZAS RUSZYĆ GŁOWĄ...

Gość gość
Hej, w grudniu 2016 r. będę tam na weselu więc po nim chętnie opiszę swoje wrażenia co do jedzenia (tj. smaku i ilości zarówno na stołach jak i porcji dań), obsługi, zachowania właścicieli i samej sali.