Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izmaa

Spóźniający sie okres

Polecane posty

Witam. Mam pewien problem. Otóż powinnam dostac okres w tamtym tygodniu jak to zawsze miałam a tutaj nic, już tydzień mi sie spóźnia. Na początku miesiąca doszło do stosunku ale było zabezpieczenie, a partner nie doszedł we mnie i prezerwatywa nie pękła. Zrobiłam test ciążowy 2,5 tygodnia od stosunku i wyszedł negatywny. Co robić? Czy to normalne że może spóżniać sie z innych powodów? :((

przede wszystkim, stres i nerwy (w moim przypadku) opóźniały okres... myslalam, że wpadłam, newy sięgały zenitu, a okresu nie bylo widac. więc moim zdaniem nie powinnaś się tak denerwowac... jeżeli nie dostaniesz okresu na dniach to powinnas powtórzyć test, lub idz do ginekologa.

a czy jest jakas możliwość że wpadłam? :( nie za wcześnie zrobiłam ten test?

łooo dziewczyno, Bogiem nie jestem ;) ale dla Twojej pewności ponów test lub najlepiej to idz do ginekologa, przedstawiając sytuację. ja mam gorzej... najprawdopodobniej teraz w sobote zwróciłam 6 tabletkę anty... po 30 minutach od połknięcia... i nie wziełam następnej. a do okrewsu heszcze ponad 2 tygodnie xD o ile go dostane, ale staram się byc spokojna.

Gość basienka9753
Będzie dobrze, nie martw się. Ciążę bym raczej wykluczała, tym bardziej, że stosunek był zabezpieczony i bez wytrysku. Może masz jakieś chwilowe zaburzenie hormonalne. Właśnie dlatego powinno się obserwować swoje cykle. Szybciej się coś wychwyci. Ja mogę do tego polecić mikroskop owulacyjny