Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAAgatAAA

kabina u ginekologa bydgoszcz

Polecane posty

hej, mam 18 lat i wybieram się na pierwszą wizytę u ginekologa. Wybrałam przychodnię przy szpitalu wojskowym w bydgoszczy. Mój problem polega na tym że zupelnie nie wiem jak się tam zachowac. Nie wiem czy wejśc bezpośrednio do gabinetu i gdzie tam sie rozebrać? Czy wejśc do tych kabin (są dwie) i tam czekac aż mnie poproszą. Do czego służa te kabiny i skąd mam wiedzieć kiedy tam wejść? Skąd wiadomo że w gabinecie nie ma już zadnej pacjentki i mogę smiało wchodzić? Czy czekać w kabinie czy jak? Po co one w ogole są? Przeraża mnie to - Pomóżcie prosze. Denerwuję sie strasznie że zrobię jakąś gafę!!!!

Gość Do was pytanie drogie panie
musisz się rozebrać jeszcze przed wejściem i powiesić karteczke na szyji JESTEM WOLNA NASTEPNY PROSZE

Gość domi nika
o jakiej kabinie Ty piszesz?

jak wchodze do poczekalni ginekologicznej to jest wc i dwie kabiny ( 2 osobne drzwi) i gabinet lekarski osobne drzwi. Doczego służa te kabiny?

Gość O co lotto?
Te kabiny służą do rozebrania się.poprostu wejdz do lekarza i lekarz sam Ci powie gdzie możesz się rozebrać.

Gość Kasia1122
Witam. Te kabiny służą do przygotowania do wizyty - czyli rozebrania się i potem ubrania. Czekające w poczekalni na swoją kolej panie wchodzą do kabin, tam jeszcze przed rozmową z lekarzem przygotowują się do badania i na wezwanie pielęgniarki wchodzą do gabinetu już rozebrane i przygotowane do badania - po wizycie ubierają się i wychodzą z kabiny robiąc miejsce następnej. Dlatego tam najbezpieczniej jest iść w spódnicy. Lekarzami są tam mężczyźni i zawsze jest pielęgniarka.