Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liiipka:/

Zostal mi ostatni rok studiow

Polecane posty

A ja od roku juz szukam pracy i jest po prostu.masakra:/ Studiuje dziennie, teraz bedzie ostni rok studiow magisterskich i na prace w zawodzie nie ma szansy. Myslalam zeby moze przez najblizszy rok sprobowac w jakiejs instulytucji (zgodnej z kierunkiem studiow), jako wolontariusz. Myslicie, ze to mi pomoze potem w szukaniu pracy? Jesli mimo tego nic nie znajde, to wyjezdzam z tego kraju.

Gość adfadfadf
a jakie studia?

Gość więc nie zmarnuj tego roku
zainwestuj w naukę, kursy, uprawnienia??? Żeby podnieść swoją wartość na rynku pracy. Czy choćby w język - za granicą będzie Ci łatwiej jeśli dobrze się przygotujesz.

Tak tez czynie. Zrobilam 2 dodatkowe kursy, sama szlifuje niemiecki (jesli bede musiala wyjechac).

Gość adfadfadf
Jak ja byłam na obowiązkowych praktykach to był taki koleś co przychodził pracować za darmo żeby zdobyć doświadczenie i był chyba na 3 roku. Tak więc to jest dobre rozwiązanie jak najbardziej.

Gość adfadfadf
Nie napisałaś jaki kierunek studiów a to jest ważne. Trochę dziwne że nie możesz nic znaleźć bo firmy lubią studentów nie trzeba na nich płacić ZUSu, taniej im wychodzi.