Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agataaa81

co byście powiedziały na taki prezent...

Polecane posty

Miłe Panie, podobałoby wam się gdyby wam facet zamówił masaż gorącymi kamieniami, peelingiem całego ciała?przy zapachu olejków eterycznych z muzyką relaksacyjną w tle i w ten sposób rozpoczął wspóly wieczór. Co o tym sądzicie? Czy wy żony nie byłybyście w siódmym niebie?Prezent bez okazji... Tylko pytanie, który facet na to wpadnie? czekam na wasze zdanie. A wy Panowie podarujcie swoim kobietom przyjemność. Gra wstępna zaczyna się na dużo wcześniej niż w łóżku... prowadze porady dla Panów, którzy nie rozumieją języka "wenusjanek". Zapraszam do skorzystania z Pakietu prezent dla mojej ukochanej kobiety. Plus porady co ja robie nie tak. Daj swojej kobiecie to na co zasługuje! Mój mail inspirationszone@ymail.com wkrótce strefa-relaksu.pl. 512439894, Pozdrawiam i polecam swoją pomoc w Pyskowicach,Gliwicach,Katowicach plus okolice.

Gość adres zam pensjonat_na paluchu
tak, żony byłyby zachwycone konkubiny/partnerki/dziewczyny już mniej ;)

coś mi się nie napisało poprzednio. Każda kobieta lubi być księżniczką... lubi być adorowana, rozpieszczana... nawet taka co ma 18 do setki... postanowiłam pomagać facetom w uwodzeniu swoich kobiet. Bo to nie sukces kobietą poderwać, zatrzymać przy sobie! A to już często nie wychodzi...

Gość reksik__
bomba:)

Gość august mozny
dał ci do zrozumienia że jesteś zaniedbana ja bym swojej kobiecie tego nie zrobił

Gość Ja znam jedną metodę
Agata, To ja chyba znam też te inne.

Gość reksik__
why? gorący PORZĄDNY KAMIEŃ na tzipkę to jest to. od czasu do czasu każda NA NIEGO zasługuje :D

Ja bym nie byla zachwycona. Masaz jest fajny, ale jako prezent? Nieee. A propos, w sobote mam masaz. :)

Tak byłam zaniedbywana wiele lat, aż nie natrafił się facet obecnie mąż, który potrafi mnie docenić, żal mi innych kobiet bo często trafiają na facetów, którzy patrzą na potrzeby swoich kobiet przez swój własny pryzmat...a tu trzeba otworzyć trochę oczy miłym Panom. Dlaczego kobieta choć kocha ucieka przed seksem? Może wart sobie zadać takie pytanie...

Gość qqqqqqqq500qqqqqqqq
Agata pamietam jak pracowalas w BUmarze Łabędy w magazynie. Jak cie macalem za regalami i walilem !

Gość agataj81
chyba wybrałam złe forum bo widzę poważne dewiacje...