Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łezka90

Ciąża-i-piwko

Polecane posty

Gość Łezka90

4 miesiąc ciąży. Wypiłam 3 redd'sy dziś, bo podły dzień. Wcześniej raz na rocznicy piwo wypiłam, tak to nie piję w ogóle. Przez te 3 piwa chyba nic złego się nie stanie, czy może faktycznie jestem "złą matką" jak to ktoś mi właśnie zarzucił.....

Gość luska z liverpoolu
kazda, nawet najmniejsza dawka alkoholu moze szkodzic. Moglas sie powstrzymac naprawde

Gość tak to jest67
poczekaj troche twoje dziecko urodzi sie z fas (poczytaj na necie) bedzie gorzej sie rozwijalo, gorzej uczylo, bedzie nadpobudliwe 3 reddsy - wow

Gość z papryka
jak dziecko sie urodzi, to daj mu zamiast mleka w butelce redsa, a nawet 3. powodzenia. biedne dziecko.

Gość tak to jest67
wedlug mnie jestes beznadziejna nie nadajesz sie na matke jak chcesz chlac to po urodzeniu oddaj dziecko do adopcji- kolejna kretynka na wzor kasi w.

Gość Tatankaa
chlopak21laT taaa a Twoja matka zapewne całą ciążę regularnie ćpała, że takiego poj*ba "wysrała"

Gość tak to jest67
wiesz ja lubie tez czasem piwko, winko, fajeczka te sprawy ale w ciazy odpuscilam bo to nie o mnie chodzi ale o dziecko czemu ono ma cierpiec to ze ty sie trujesz i chlejesz twoja brocha- chlej i zdechnij ale dziecko nie jest niczemu winne tylko pozniej nie zakladaj tematow "moje dziecko ma napiecie miesniowe" " moje dziecko jest uposledzone"

Gość 25532
Jesteś bardzo nieodpowiedzialna. Co za problem powstrzymać się od alkoholu??? Alkoholiczką jesteś czy jak? Zastanów się co Ty robisz. Możesz bardzo zaszkodzić swojemu dziecku.

Gość aga06
ktoś wyżej bardzo dobrze pisze z tym zespołem FAS... żeby dziecko to miało nie trzeba chlać codziennie i być pijaczką czasami wystarczą piwka... a jak pewnie wiesz wszystko co ty jesz i pijech płynie tez do organizmu dziecka pępowina więc jak piszesz ty to dziecko równiez jest pod wplywem alkoholu.. Pomyśl czy nie lepiej sie powstrzymac i miec zrowe dziecko niz teraz pić a potem całe życie zmagać się z niedorozwojem dziecka...