Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynazz

Wasze krocza po porodzie naturalnym

Polecane posty

Gość katarzynazz

Nigdzie nie mogę znaleśc zdjęc wygojonego krocza po porodzie. Czy odważy się któraś i zamieści tu zdjecie swojego? Jesteście anonimowe a wiele dziewczyn chętnie zobaczy, jakie są efekty rodzenia dołem.

Gość lookoflooks
jasne:D:D juz lecimy robic ci zdjęcia naszego krocza.....no walnelas jak łysy grzywką o kraweznik:D

Gość takaona77788
moje wygląda zupełnie tak jak przed :P

Gość bkbfvg
tak tak, cipy jak przed porodem, i do tego ciaśniejsze i w ogóle dziewice, tylko nie wiadomo czemu chirurgia plastyczna pochwy po porodach kwitnie a kliniki oferujące takie zabiegi wyrastają jak grzyby po deszczu a w kolejce czeka się tygodnie/miesiące ;)

Gość azu
Nie mam potrzeby nawet anonimowo pokazywać krocza w necie. :O Wygląda normalnie po 2 porodach.

Gość katarzynazz
Tylko się przechwalacie ale nikt wam nie wierzy bo tego nie widać. Już tyle osób umieszczalo tu zdjęcia swoich brzydkich i sflaczałych brzuchów po porodzie a wy boicie sie pokazać swoje krocza?

Gość azu
To zacznij od swojego krocza autorko. Ja nie umieszczam w necie żadnych swoich zdjęć a już tym bardziej takich jak ty chcesz. bkbfvg, domyślam się, że ty jesteś jedną z klientek skoro jesteś taka obeznana w temacie chirurgii plastycznej? :P

Gość acocietoooo
do autorki a co cie obchodzi jak wygladaja nasze krocza! Jak jesteś w ciąży to niebawem zobaczysz jak wygląda twoje krocze a jak nie to sie postaraj o zajście w ciąże:P

Gość katarzynazz
Niestety nie umieszczę zdjęcia swojego krocza gdyż ja będę rodzic za 3 miesiące więc moje jest nienaruszone. Muszę podjąć decyzję jak będę rodzić ale bez konkretów pozostaje mi jedynie cc.

Gość lookoflooks
twoj mozg tez jest nienaruszony, niestety

Gość jeśli ktoś jest spaślakiem
przed ciążą i zamiast mięśni ma wyłącznie tłuszcz to potem może zwalać sobie na poród, że ma obwisły brzuch i rozlazłe krocze. Jesli przed ciążą byłaś normalną szczupła dziewczyną wysportowaną to i po porodzie będziesz dokładnie taka sama. Tak jest przynajmniej w moim i siostry przypadku. Mimo dużeggo dziecka i dodatkowych 20 kg w ciąży, krocze takie jak było, zero rozstępów i figura dokładnie taka sama jak była. Co najwyżej biust lekko obwiśnie jak karmienie skończysz

Gość azu
A nawet gdyby ktoś ci wrzucił setki fotek to nie masz żadnej pewności jak będzie u ciebie. Nie wiadomo jak się potoczy w danym przypadku. Czy będzie nacięcie albo pęknięcie a może zupełnie nic.

Gość jeśli ktoś jest spaślakiem
no, jeśli nie będzie ci przeszkadzać blizna na brzuchu i to, że przez 2 tygodnie nie będziesz mogła dziecka wziąć na ręce - twój wybór :)

Gość katarzynazz
Ja jetem drobna osobą, przed ciążą ważyłam 50 kg przy 163 cm. Ale to nie ma nic do rzeczy jeżeli chodzi o stan krocza po porodzie. Ciało mam raczej niezbyt sprężyste i bardzo sie boję, co się stanie.

Gość Nznssb
Nic w nie stanie wszystko wróci do normy:-) naprawde bedzie dobrze... Moje ciało tez nie jet zbyt sprezuste ale jakoś do głowy by mi nie wpadło zeby podczas ciazy prosić laski o zdjęcie ich krocza kobieto

Gość azu
Dobra położna da radę ochronić krocze i nie będzie pęknięcia nawet. Ale z własnego doświadczenia powiem że nawet mimo nacięcia można mieć normalne krocze. Wiele zależy od samego cięcia i od późniejszego zszycia. Miałam kiepskie nacięcie, które dało mi w kość a także eleganckie nacięcie, które zagoiło się ekspresowo. Więc jak widzisz bywa różnie.

Gość katarzynazz
Nie moge uwierzyć że będzie dobrze. Gdybym miała się kierować genetyką to powinnam sie cieszyć bo mama po porodach nie ma rozstępów, ma jędrny brzuch i szczupłe ciało. Ale ja mam rozstępy z okresu dojrzewania i robią mi sie bliznowce. Nie chcę czegoś tak szpetnego w kroczu :O

Gość azu
A ja mam rozstępy a krocze mimo problematycznego nacięcia zagoiło się finalnie dobrze. Poza tym kto powiedział że musisz tam mieć nacięcie??