Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luna na niebie

do wszystkich- jakie były u was zaręczyny

Polecane posty

Gość luna na niebie

j/w jak to było u was, gdzie kiedy czy przy rodzicach też..powspominajmy :-)

Gość luna na niebie
nikt nie przeżył oświadczyn

Gość a se wspomne:
lomatko, nigdy bym nie chciala takiej pokazowy i obciachy przy rodzicach i co nie tylko :D dla mnie zareczynami byl nasz pierwszy pocalunek. w moim sercu wiedzialam, ze on by sie na niego nie zdobyl bez uprzedniego przemyslenia, ze chce ze mna spedzic zycie. no i tak sie stalo :) ja tez to wiedzialam juz przy pierwszym pocalunku :)

Gość luna na niebie
u mnie zaręczyny były takie ciche tylko nasze...mój zaprosił mnie do siebie..nic nie dał poznać..oglądalismy tv..w pewnym momencie mówi że zamówi pizze i jakieś winko kupi..przyszedł z winem wypiliśmy po lampce za chwilę poszedł odebrać pizze..jedliśmy, oznajmił że musi wyjśc do łazienki,kiedy wszedł do pokoju z kwiatami,ja byłam niepewna po co te kwiaty i jeszcze z kawałkiem pizzzy w buzi, on klęka wyciąga pudełko i z łezka w oku zadaje pytanie czy zostane jego zoną... piekna chwila. na następny dzień byliśmy umówieni ze znajomymi w barze i mówi dziś ja stawiam - wczoraj się oświadczyłem ale wypijemy za to ze zostałem przyjęty;-) oczywiście nie obyło się bez rodziców ..to już było krępujące ale obyło się bez szopki i ponownych oświadczyn, były tylko kwiatki i alkohol dla ojca.

Gość żywiecka dolinka
Ja swoje zapamiętam do końca życia. Nie dlatego że były jakieś romantyczne ale nietypowe i z zaskoczenia :) Miałam akurat dzień wolny, na sobie dres, zero makijażu i uczesania, malowałam paznokcie u stóp. Akurat mój wszedł do domu z pracy, podniosłam głowę a on stoi przede mną z bukietem słoneczników (uwielbiam je), nic nie mówi i wręcza mi kwiaty. Zaczęłam pytać z jakiej to okazji, a on do mnie - czy spędzisz ze mną resztę swojego życia? I otwiera pudełeczko :) Ja szok, szczęście i jeszcze raz szok :) Żadnych spotkań z rodzicami nie było, tylko informacja że się zaręczyliśmy.

nachalismy sie wodki gold wasser,zlapal swietliki ( to byly gory w DE) i je przy ktoryms kieliszku gaszac swiatlo wypuscil i zapytal :) zreszta robil tak kilka razy pozniej jak bylam juz jego zona :D i zawsze bylo to dla mnie fascynujace ze chce je lapac w tym wlasnie czasie i wypuszczac dla mnie :)

Gość zarkanona
hahahha sie usmialam po tym ze sie rozwiedliscie

Gość luna na niebie
oj to te świetliki pechowe były...nou nas to bardziej było spotkanie z rodzicami było to 2 miesiące po zaręczynach..ogólnie to były uzgodnienia kiedy slub ..bo juz planowaliśmy. od zaręczyn do ślubu minęło niecałe 8 miesięcy:-)