Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad eveline

Wejdz i przeczytaj! :(

Polecane posty

Gość sad eveline

Otoz juz od jakiegos czasu podejrzewalam faceta o zdrade... Jak doszlam do tego ze zyje w takim podejrzeniu? A tak ze znalazlam w kurtce meza paragon z restauracji, w samochodzie kilka blond wlosow a jego komputer, coz historia wyczyszczona poki co takze korzystam z jego laptopa wiec nie ma hasla przy wlaczaniu ale do folderow, gg,etc tak. Jakis czas temu wrocilam wczesniej do domu, na stole stala otwarta butelka wina dwa kieliszki, jeden ze sladami szminki a lozko w sypialni bylo hmm rozkopane (?). Co o tym sadzicie?

Gość sad eveline
prowo? tak wyglada moje zycie wiec jak nie masz nic inteligentnego do powiedzenia to wypier***aj w polprzysiadzie.

Gość sad eveline
up

Gość sad eveline
nie mam dowodow na ta zdrade... bo niby to wszystko nic nie znaczy... on mowi ze kolacja byla z jakas pania kontrahent, kieliszki ze wpadla jego siostra sie pochwalic nowym mieszkaniem ona to potwierdza... wlosy w samochodzie niby kumpeli z pracy na wszystko ma wyjasnienie

a jak wytłumaczył te kieliszki i ślady szminki, ten paragon z restauracji?

... czyli popadasz w paranoję. Myślisz, że jego siostra jest w spisku i go kryje?

Gość sad eveline
nie wiem co mam myslec... cos mi tu nie gra bo nie byl w dobrych relacjach z siostra poza tym te lozko... nie wytlumaczyl sie z niego. skwitowal tylko slowami "mam prawo sie przespac" tak spoko tylko ze on w dzien nie spal nigdy zawsze duzo pracowal w dodatku jezdzi pomagac w domu rodzicow a nasze mieszkanie traktuje doslownie jak noclegownie