Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkauwu2020202

Farna jest na prawie na UW ,ale na dziennym! Skandal!

Polecane posty

Gość studentkauwu2020202

Jestem studentka UW wiec mam dostep do katalogu studentow w USOSie i tak sobie z ciekawosci wpisalam jej nazwisko do wyszukiwarki - i uwaga co mi wyskoczylo - "Prawo , studia magisterskie STACJONARNE" Czyli przyjeli ja na studia dzienne, w dodatku chwalia sie tym pod koniec czerwca , czyli przyjeli ja poza rekrutacja? Skandal! Wstyd mi za moja uczelnie!

Gość xyz?
Będąc w tym roczniku może być na studiach licencjackich, nie magisterskich :O

Gość fghjk,l.
licencjat z prawa? :D czy aby z medycyny też się robi licencjat :D ? :D

Gość studentkauwu2020202
zapomniales inteligencie, ze prawo to studia magisterskie jednolite, nie ma podzialu na licencjat i magisterke :P

Gość pseudonimpseudo
ale ona mowila ze zdala na zaoczne...

Gość hfbjsfjsdkh
Z tych wszystkich "zdolnych" celebrytów każdy kto idzie na studia jest przyjmowany poza rekrutacją i żadna to nowość :) O tym głośno się nie mówi, ale tak jest.

Gość studentkauwu2020202
pseudonimpseudo - nigdzie nie mowila, ze na zaoczne, to ludzie tak sobie dopowiadali hfbjsfjsdkh - jakies przyklady? Bo cichopokowa czy ola szwed czy nawet tuskowna studiowaly na prywatnej SWPS...

Gość studentkauwu2020202
up up

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppp
up up

Gość mxjmksjmkM
"Podobno bardzo dobrze zdała maturę to dlaczego miała się nie dostać" no właśnie, podobno...

juz ta widze jak zdala ta mrure , skoro mowila ,ze kazdego dnia starala sobie wygospodarowac przynajmniej 2 godziny dziennie nauki (strasznie duzo), a sluchajax jej wywiadow nie odnosze wrazenie, zeby farna byla jakas wyjatkowa inteligetna... zreszta inteligencja, inteligencja , ale historie trzeba wkuwac , bo to opasly material... (z tego co slyszalam, bo sama historii nie zdawalam) Zreszta i tak jej glowny cel sie nie zrealizowal , bo ona mowil rok temu ze chcialaby studiowac prawo w Czechach, ale tam jej widac nie przyjeli.... wstyd mi za to , ze UW tak sie zeszmacilo , przyjmujac (szczegolnie ze jest karana)

Gość Dr P. B.
Chyba po pijaku rozjeebała samochód, ale to nic nie szkodzi, każdemu sie może zdarzyć prowadzenie po pijaku ewentualnie rozjechanie kogoś po pijaku, NIC WIELKIEGO :classic_cool:

nasenna - no ale wlasnie kazdy kto ma kase moze isc na wieczorowe prawo, ale ja kuzwa na dzienne przyjeli! I to jest nie do pomyslenia!

Wydaje mi się, ze za darmo tego nie zrobili, no ale nie wiem. A zastanawia mnie jak ona zamierza funkcjonować na uczelni, a ona ma koncerty itp. Ale jej to pewnie nie dotyczy, bo to "gwiazda".

Gość Dr P. B.
Dobrze być celebrytą bo można bezkarnie po pijaku rozbijać samochody o drzewa i rozjeżdżać ludzi :classic_cool: A POTEM STUDIOWAĆ PRAWO NA DZIENNYCH BEZ EGZAMINU WSTĘPNEGO, HMMM

Gość dodapieknamauroda
ona zdawala mature w czechach, moze tam byly wczesniej i dostala bardzo dobre oceny. koniec tematu.

ale to niewazne kiedy byly wyniki maury w czechach, wazne kiedy sa wyniki rekrutacji na UW , idiotko!

Gość Dr P. B.
Jeżdżenie po pijaku i taranowanie drzew jest bardzo modne teraz odkąd Farna tak zrobiła jest trendi

Gość pewnie i tak się zachleje na
śmierć 🖐️ Do tego czeskim alkoholem,a ona jest Czeszką,więc wszystko zostanie w "rodzinie":D

Gość żeby tylko przy okazji znów
nie spowodowała wypadku po pijaku :( Chuj z tym,że coś jej sie stanie,grunt,aby nie zabiła przy okazji niewinnych ludzi :o Swoją drogą stać ją na alkohol,ale na taxi już nie???????????????!!!!!!!!!!!!!!

Gość dodapieknamauroda
okej, ale ona dostala 112 czyli polskie 554. nie wiem kiedy sa wyniki, faaaaakt.

Gość pewnie i tak skończy te studia
z wyróżnieniem,jak masz kasę,jesteś sławna możesz wszystko...:(

Gość upupupupupup2222
up

Gość bmbl na wczasach w Poznaniu
21.09.2012] 22:55 [zgłoś do usunięcia] Dr P. B. Dobrze być celebrytą bo można bezkarnie po pijaku rozbijać samochody o drzewa i rozjeżdżać ludzi A POTEM STUDIOWAĆ PRAWO NA DZIENNYCH BEZ EGZAMINU WSTĘPNEGO, HMMM G h k mylisz się trzeba być ks. biskupem.