Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajajajaja

POMOCY!! zatrucie pokarmowe- co podac !

Polecane posty

Gość ajajajajajajaja

Mąż ma chyba zatrucie pokarmowe, zjadł coś nie swierzego ok 17 i teraz zaczął strasznie zwracać, boli go brzuch. Mieszkam w UK i nie mam tu ANI JEDNEJ apteki z nocnym dyzurem :( Wlałam w niego wode, zwrocil az byla prawie czysta, podałam mu solankę, tez po niej zwraca, nie mam węgla i nie mam gdzie teraz kupic, zgubilam cholerny termometr i kurde co robiić ? ja mialam zatrucie kiedys w Polsce, to o 2 w nocy na pogotowie jechalam dali mi cos dozylnie i przeszlo :(... ale tutaj? Jak mu pomoc w domu puki co ?

Gość giowaniprycz
nie umrze

Gość najlepiej woda ew mieta go poj
niech przeleci przez niego, duzo wody niech pije by sie nie odwodnic. jesli moze jesc to wpierwszych dniach: suchary i kleik ryzowy najlepiej bez soli

Gość Activia_
Przede wszystkim musi dużo pić,żeby się nie odwodnić. Najlepiej żeby to była mięta ewentualnie rumianek. Albo małymi łyczkami niech pije odgazowaną coca cole

Gość ajajajajajajaja
zrwaca wode, jasne ze zwraca, ale czystą już. Chyba go wpakuje do taxi i do szpitala z nim sie wybiore. Nie mam kompletnie niczego na biegunke :( Tylko krople zolądkowe ale to wiadomo ze nie pomoze. Wlasnie spisalam wszystko co mi potrzebne Niczego wiecej mu kurde podac nie moge bo nic nie mam kurwaaaa