Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozróżniam takie

kategoria dziewczyna na portalach randkowych

Polecane posty

Gość rozróżniam takie

można wymienić 6 typów rejestrują się z powodów: 1) ładna i zgrabna - z nudów 2) ładna i zgrabna - ma dość tego że w realu podchodzą do niej cwaniaki i wygadani bo Ci normalni boją się że i tak jej nie poderwą 3) ładna i zgrabna - taka co kiedyś wpadła albo związek się nie udał i chce sobie życie poukładać. 4)ładna i zgrabna - tak ładna i mająca urodę że dziw że rejestruje się na portalu randkowym 5)ładna i zgrabna - tak ładna i mająca urodę z takimi fotami że widać że od razu sponsoring. 5) przeciętna -wpadła albo związek się nie udał i chce sobie życie poukładać 6) no i taka co urodą nie grzeszy i w rzeczywistości żaden facet nie chce jej poderwać

Gość rozróżniam takie
Tryskam sobie do ust, czy to normalne?

Gość podrywacz amator
Cudownie, właśnie umówiłem się na siedemnastą z numerem 3 z listy. Skromna kolacyjka w niedrogiej restauracji. Lubię słuchać jak opowiadają, od razu mi lżej na duchu że nie tylko mnie kopnięto w duupę. Tak z godzinkę, dłużej to już nudy. Proszę o rachunek co jest znakiem że na mnie jest już czas. I to prawda, bo na dziewiętnastą umówiłem się z numerem 5 z listy a muszę się jeszcze odświeżyć...

Gość podrywacz amator
... tym razem jest pub. Luźna atmosfera i to jeszcze taki, który wcześniej sama wybrała. Nie bez kozery, właśnie to miejsce, ale o tym za chwilę. Rozmowa płynna, tym razem to ja nawijam. Staram się co chwila w słowa wplatać jakiś drobny komplemencik. Są na tyle dyskretnie zaaranżowane że nie czuje wcale że kłamie a płynie to prosto z serca. Gdy, jak z zegarkiem w ręku pojawiają się jej znajomi. Oczywiście nie mam nic przeciwko temu by się dosiedli. Zostaję jeszcze trochę, bo jak sobie pójdę mieli kogo obgadywać. I już w warunkach bardziej dyskretnych żegnam się, dostając buziaka i numer telefonu. Jeszcze tylko gest pożegnania w stronę towarzystwa i już jestem za drzwiami. Pierwszy napotkany kosz przytula tak starannie napisany numer telefonu. Taksówka i w te pędy do domu, bo to jeszcze nie koniec...

Gość podrywacz amator
...kto się umawia przed klubem nocnym, gdzie łatwiej jest się zgubić w tłumie niż kogoś znaleźć? Oczywiście ja, pod warunkiem że jest to osoba numer 6 z listy. Zawsze bowiem robi się dziwnie pusto wokół takiej osoby a i zgięta buzia, chodź nie grzeszy urodą, to potrafi cudownie wyrazić smutek. Podchodzę z zamkniętym jednym okiem a kiedy jestem bliżej otwieram drugie. I stwierdzam że nie jest aż tak źle. Co prawda wcześniejsze moje przygody, nie toczyły się na sucho. Tam winko, w pubie piwo a tu... całkiem atrakcyjna kobieta. To co, przedstawiam się, już nie ściemniam z komplementami, bo i tak nie uwierzy, dlatego robię z siebie przegrańca i nieśmiałego frajera, który boi się ludzi, lub w zależności bardziej wyrafinowane podkłady, byle w jej głowie narodziła się myśl że jest ode mnie lepsza. I tan nawiązuje się między nami nić porozumienia. By zemnie nie odparowała wrażliwość, walę przy barze trzy razy 50 a do stolika przynoszę, dwa kolorowe driny. Szybko się kończą za to zaczynają się próby wyciągnięcia mnie na parkiet. Co mi szkodzi, myślę. Chyba więcej potrafię od kija od szczotki, z którym zapewne tańczy, kiedy nikt nie patrzy. I tak hulanki, swawola, macanki, kolorowe driny i film się urywa. Gdy się budzę nie wygląda to jak moje mieszkanie ani moje łóżko. I dlaczego jestem nagi ? Ale to już najwyraźniej inna historia. :) 🖐️

Gość odnawiam temat
up

Gość podrywacz amator
Tylko po co? Przecież to z założenia martwy temat. Koleś przychodzi, podaję liczby do nich dorysowuje własne spostrzeżenia i koniec. O czym tu dyskutować?

Gość podrywacz amator
Wedle autora to prawda. Dla mnie ta charakterystyka jest bardzo uboga. Czy dziewczyny przeciętne, nie zasługują na głębszą charakterystykę. Przytrolował i tyle. Do tego, nie wymienić, tylko rozróżnić, wyróżnić jak już.

Gość odnawiam temat
dokładnie tak jak napisałeś są to spostrzeżenia , i właśnie o to chodzi , czy mam racje i czy są one trafne a może jeszcze ktoś dopisze inne wnioski . I fajnie by było żeby pisały dziewczyny które maja profil na takim portalu

Gość odnawiam temat
taka jest charakterystyka ( i nie żadna prawda jak to napisałeś) a nie uboga tylko właśnie wymieniłem takie punkty aby poddać dyskusji. Oglądam dużo profili kobiet i dlatego dziwi mnie co na takim portalu robi dziewczyna naprawdę ponad przeciętną urodą która w rzeczywistości może mieć każdego facet , a co do ,,przeciętnych '' nie obrażając nikogo , no charakterystyka nie jest uboga bo można dopisać jeden punkt , że chce kogoś poznać i że jest nieśmiała

Gość podrywacz amator
Wybacz nie chciałem Cię obrazić. I pewnie masz większe rozeznanie jeśli chodzi o tego typu portale. Lecz z samego przyglądania się czy to buzią, czy opisom profili prawdy nie poznasz a jedynie suche i często schematyczne warianty, które są tak zbliżone do rzeczywistości jak moje opowiadanie wyssane z palca opowiadanie.

Gość podrywacz amator
Dobra już się nie wcinam, bo zaczynam coraz mniej rozumieć ten temat i czemu a raczej komu ma służyć. Przepraszam za wjazd. :) 🖐️

Gość odnawiam temat
ale jest stała i jednakowa droga założenia w takich portalach , przeglądanie profili pod względem 1) zdjęcie profilowe 2) galeria zdjęć użytkownika 3) miejsce zamieszkania ( odległość) 4) zainteresowania 5) jaki partner tą osobę interesuje 6) przechodzi się na etap czatu lub e-maili 7) gg lub sms 8) rozmowa przez telefon jak wszystko zgra 9) to spotkanie a to czy się uda utrzymać to jest już inna bajka