Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enterrrr

potrzebna intrygantka od zaraz!

Polecane posty

Gość enterrrr

Więszośc z Was będzie mnie oceniac, krytykowac etc. ale jeśli możecie to poprostu się nie wypowiadajcie. Kieruję to do intrygantek, kobiet przebiegłych, lubiących snuc i knuc wzywam was i mam nadzieję że wymyślicie niesamowicie dobry i przebiegły plan! Mianowicie.. wiem że to okrutne, ale chcę rozbic związek, bo zależy mi na facecie. Sprawa wygląda tak jesteśmy młodzi 17,18,19 lat. On jest z nią od ponad roku, jakiś czas temu słyszałam ze im się nie układa, ale potem pojechali razem na wakacje i teraz nie wiem jak jest, ale chyba dobrze. Prawie codziennie pisze z tym kolesiem, tyle że po koleżeńsku, mamy tyle wspólnych tematów zainteresowań upodobań, WSZYSTKIEGO nigdy nam nie brakuje tematu, dosłownie smieję się do monitora. To dobry facet i wiem że nigdy nie zdradziłby swojej kobiety. Więc musze wymyslic coś żeby zerwali, wtedy ja się nim zajmę.... Pomożcie i proszę bez obelg w moją stronę, zdaje sobie sprawe z tego co robie :(

Gość laurencja80
Chyba nie masz szans,a jesteś chociaż ładniejsza?

Gość wrrrRrRrRrrrrrrrrrrrrrrrrrr
znam jedną taką. Własnie sie moim facetem probuje zaopiekować :[

Gość enterrrr
niestety musze przyznac, że jesteśmy na równym poziomie jeśli chodzi o wygląd, obie jesteśmy punktem westchnień wielu facetów....

Gość laurencja80
pytam o urodę ,bo mądrzejsza na pewno nie jesteś:D

Gość mukulele
Ale po co ci taki facet co na wstępie udowodni ci, że może robić coś na boku po kryjomu a poźniej zostawia swoją kobietę dla innej?

Gość DOMINIKANIN
laurencja80---hehe to żeś jej dojebała. Już jesteś na straconej pozycji bo jesteś głupsza ha ha ha

Gość Freja baha erikssen3
Umow sie z nim na spotkanie, od czegos trzeba zaczac

Gość DOMINIKANIN
enterrrr ---jesteś już na straconej pozycji nie masz szans:p

Gość enterrrr
spodziewałam się takich komentarzy, wy wszyscy oczywiście jesteście święci i potraficie tylko pouczac i krytykowac

Gość DorotaMaKota
Napisz do niego konkretnie przecież masz z nim kontakt

Gość enterrrr
to wszystko?

Gość Anka Intrygantka
Zrób tak: Faceta zostaw w spokoju, bo ma być dla Ciebie. Umów się na randkę z murzynem. Potem weź pełnego kondona z jego spermą i schowaj do torebki. Potem idź na basen i rozpuść spermę w wodzie. Jak t niunia do niej wejdzie to na mur zajdzie urodzi czarne dziecko. Tamten ją rzuci a ty się nim zajmiesz.

byc moze jestesmy święci. Masz z tym jakiś problem ? idz do psychoterapeuty. musimy sie wypowiadac bo zasady moralne to podstawowy skladnik czlowieczenstwa ( czlowiek - homo sapiens )

Gość prawdziwa intrygantka
Idź z nim do łóżka. Ta gadka, że nigdy by nie zdradził swojej kobiety to istna bajka. Trochę alkoholu, fajna i chętna dupa przy boku i zdrada gotowa. A później idź z nim do łóżka znów i znów. Faceci wbrew pozorom nie potrafią oddzielać uczuć od seksu, więc przywiążesz go do siebie a zacznie oddalać się od swojej dziewczyny. Jeśli serio Ci na nim zależy, to wykorzystasz swoje wszystkie uroki:) jesteście młodzi, takie związki zazwyczaj nie mają solidnych podstaw, więc są łatwe do zakończenia. Nie ma zobowiązań, wspólnego mieszkania. I tak ludzie, takie jest życie. Wszyscy jesteście tacy super moralni, a jakby zajrzeć wam za uszy, to znajdzie się masa brudu. Jeśli to co robisz jest w zgodzie z Twoim sumieniem, to nie słuchaj tych wszystkich pseudo moralnych ludzi, którzy mówią Ci na każdym kroku co jest dobre a co złe. Powiem Ci tylko, że za wszystko przychodzi kiedyś zapłacić, ale lepiej uczyć się na swoich błędach :)

Gość nigilla
poczytaj niebezpieczn e zwiazki -markiza d e mertej to intrygantka ze ho