kiwi1988ldz 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Wybrałam pierwsze opakowanie ( cilest ) zaczełam z okresem, okres wydłużył mi się do 10ciu dni skończyłam opakowanie (21tab) mineły 3dni a okresu nie mam. Może mi ktoś powiedzieć czy udać się do lekarza, czy poczekać? Pierwszy raz stosuję taką antykoncepcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DONNATELLA Napisano Wrzesień 21, 2012 napisz list goczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DONNATELLA Napisano Wrzesień 21, 2012 *GONCZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 DONNATELLA Cieszę się że masz poczucie umoru, bardzo to pozytywna cecha :D lecz wolała bym osobiście jakieś konkretne wypowiedzi na temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DONNATELLA Napisano Wrzesień 21, 2012 ok.ju nie bde tylko ten tytul fajnie zabrzmial...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 DONNATELLA a no niestety:D tu aby zachęcic do wejścia to trzeba temat wymyslic który złapie i zaprosi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Póki co to twój Napisano Wrzesień 21, 2012 tytuł odstrasza. Aż chciałoby się sprezentować Ci słownik ortograficzny. "Zaginoł" ?? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zofijkaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 21, 2012 doczytaj ulotke... i zobacz ze wcale nie jest tam napisane ze NA PEWNO przyjdzie okres 3 dnia odstawienia- moze w 4/5/6 a nawet 7 dniu. Jeśli brałaś zgodnie z ulotka, zadnej nie pominelas, bralas o stalej porze, nie zwrocilas, nie bralas antybiotyków i innych rzeczy obniżających ich skuteczność, to nie masz sie o co martwić, czekaj na okres..jesli nie przyjdzie przy, drugiej 7 dniowej przerwie - wybierz sie do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słownik ortograficzny też Napisano Wrzesień 21, 2012 zginął?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słownik ortograficzny też Napisano Wrzesień 21, 2012 poza tym jakiego "okresu"? chyba krwawienia z odstawienia spokojnie, jeszcze nie minęło 7 "ustawowych dni", czyli 7 dni przerwy poczekaj, krwawienie może nastąpić w każdej chwili i być nawet 1-dniowe i jest to jak najbardziej prawidłowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach