Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiewiórka22

Najlepsze piosenki hip hopowe

Polecane posty

tak samo jak ja. wczesniej hh uwazalam za muzyke dla dresow, o jaraniu , laskach, blantach, legalizacji, nienawisci do policji itd. ale szukajac glebiej znalazlam wiele rymow ktore mowia wiele o zyciu teraz widze wiecej sensu w przekazie hip hopu niz w takiej muzyce dody itp. I tematu wcale nie dodałam przez film o paktofonice - ba, narazie widzialam tylko zwiastun w tv...

bo w telewizja właśnie takie kawałki pokazują, papka dla młodych, tak samo jak JP100% itp, nie słuchają dlatego że im się podoba tylko że słuchają znajomi, koledzy itp i oni nie chcą być gorsi, ciągły pęd za modą, ludzi bardziej cieszy że ktoś się wgłębia w jakiś temat dlatego że chce a nie że taka jest moda

Gość tez to zauwazyłam niestety
wiesz... ci 'fałszywi' szybko się wykruszą :) nie ma sie co martwić

Wielki Elektronik- czasem warto powiedziec co się lubi nawet jesli ci 'nowi' nie ęda do konca zycia słuchac hh, to pewno będzie kilka takich, ktorzy się wkręcą... a inni może 'wezmą sobie' przynajmniej kilka tekstów :-) ja np teraz, dzięki Tobie :P i przez właśnie 'when the night comes' (to chyba będzie moja piosenka na najbliższe dni) przesłuchuję sobie inne utwory EGO i nie uważam, że robię to przez modę na cokolwiek- ale to naturalny mechanizm... e jak cos sie podoba, to sie 'sprawdza' dalej

Pijanych powietrzem znam :P 'zawieszeni w czasie i przestrzeni' :P

Elektronik... Ty jesteś ze Śląska może? :P

a nic ;-)

zastanawiałam sie tylko czy dobrze mi się wydaje- więc pytanie po to, zeby zaspokoic moją ciekawosc

no nie pisałeś, ale jakoś tak 'poczułam' nie wiem dlaczego :-)

idę spać, dobranoc wszystkim ;-)

Gość mlodewilki
peja 'nie zmienia się nic'' plus i minus wzgóże japa3 miasto moje

Gość niewiemniewiem
O co chodzi z tym hip hopem całym? nie pojmuje, jakiś łysy albo inny dziwny brzydal jak np ten burak peja śpiewa jakies tam swoje wypociny, że niby na chleb nie ma albo inne takie farmazony a to nie jest prawda bo trzepią kase na tym swoim hip hopie, i jeszcze te wulgaryzmy bleee nie można normalnie jakoś? aha i żeby nie było sama nie słucham żadnych viva czy tam mtv i popów, w ogóle niczego nie słucham... Mam nadzieje na normalne odpowiedzi a nie jakieś głupie typu wyzwiska że mam takie zdanie

Gość Ta to no ten
Nie nie lubie hip hopu aczkolwiek mam swoje 3 ulubione ktorych moge sluchac bez konca!! Jak zna ktos podobne to podwac ;) RPK- zycie na serwerze Kali - ta kobieta ;) Bialas&Solar- olejmy jutro(rmx) Lepszych nie znam!