Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axddsadsadsadsa

potrzebuje pieniędzy . praca. kraków

Polecane posty

Gość axddsadsadsadsa

ktoś pomoże? Jestem tak zestresowana brakiem kasy że szok........

Gość axddsadsadsadsa
proszęęęęęęęęę

Nie mam pracy dla Ciebie do zaoferowania, ale jest sporo sposobów na dorobienie kasy, czy wiesz że na promowaniu różnych rzeczy agencje dobrze płacą? Rusza niedługo sklep familo, moja znajoma mówi że tam sporo kasy z tego wyciągnie: http://pytanie.mangdzia.pl

Gość trrrrrrrrr
kiedys jak mialam krotka przygode ze studiowanie w krakowie ;) to tez szukalam pracy bardzo duzo ofert jest na gumtree jesli chodzi np. o pilnowanie dzieci :)

Gość trrrrrrrrr
a te pieniadze sa Ci potrzebne na podstawowe wydatki czy moze planujesz jakas wieksza inwestycje ?

Gość axddsadsadsadsa
wydatki i inwestowanie w siebie. Chciałabym miec na kurs grafiki np. chciałabym kupić sobie pierdoły jakieś na jesien bo jestem kobietą a na moim koncie jest 400 zł. ........

Gość axddsadsadsadsa
up

idz do jakiegoś baru i sptraj sie czy nie potrzebują pomocy ...nie ze do pracy na stałe ale tak do pomocy przy sprzątaniu....ktos zawsze ma pełne rece roboty...a taki chwilowy pracownik by mu sie przydał na chwile...

Gość doktora s. Fiutancja
żebraj na Wawelu koło śp pary prezydenckiej, JarKacz daje po 200 zł. Sprawdziłam i prawda, a córka daje po 50 złociszy.

Tak jak kolezanka mówiła na gumtree znajdziesz w swojej miejscowosci duzo ofert:) a jesli myslisz o inwestycji w siebie to polecam szukanie wlasnie czegos gdzie firmy placa za przyprowadzenie klienta do firmy

Gość axddsadsadsadsa
wolalabym stalą pracę

no stała prace to nie szukaj w internecie tylko w terenie, bo w internecie nie znajdziesz, chyba ze masz spore kwalifikacje to wtedy tak, ale to menedzerskie kwalifikacje potrzebujesz, a jak nie to tylko plecak na plecy i zapraszam w teren:) inaczej nie da rady