Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muri26

sex - powod do rozstania???!!!

Polecane posty

Gość daga1980
w malzenstwie seks spelnia nieco inna role

Gość daga1980
jezeli jest raz na miesiac lub rzadziej to znaczy,ze malzonkowie nie pociagaja sie,nie podniecaja i nie interesuja swoim cialem,a to z koleji pociaga za soba inne problemy jak np klotnie,wieczne pretensje,niezadowolenie itd......

Gość jazze ==
jesli obojgu to pasuje to jest ok nie?

Gość daga1980
jesli obojgu to pasuje to jest ok,ale zazwyczaj tak bywa,ze tak nie jest

Gość ggaggaaaaaa
ja mam uraz do seksu bo chcialabym prawika co bym mogla mu pokazac swoja drapieznosc i mam uzywanego i on juz wszytskie mozliwe rzeczy ma za soba wiec moje pole do popisu jets tak male ze nie mam ochoty na seks

Gość waczus
sproboj z aligatorem

Gość daga1980
moja ochota na seks jest wielka,ale mam z koleji mlodszego od siebie,ktory nie ma duzego doswiadczenia w seksie.potrzebuje raczej dojrzalego,doswiadczonego mezczyzne,ktory sie mna zajmie...

Gość ffffffffff
ja mam doswiadczonego i za to go nie cierpie bo nie daje i sie uczyc niczego :/ chetnie sie zamienie )

Gość daga1980
jak widac rozne zdania mamy na ten temat,bo i roznych facetow mamy...

Gość ffffffffff
dokladnie ja z moim nie robie nic tylko leze i czekam az skonczy :p nie chce mi sie z nim kochac bo wiem ze sex bez milosci dla niego tez istnieje a dla mnie nie

Gość daga1980
kurde,seks bez milosci to tez kiepsko,nie?

Gość ffffffffff
znaczy tak wiem ze lnie kocha i wogole ale wiem ze mial wczesniejsze on to nazywa zwiazki ktore zacynal seksem po 4 dniach znajomosci np wiec jaka jest roznica seksem ze mna z milosci a z nimi?? zadna nie daje mi nic czego im nie dal

Gość ffffffffff
mialo byc ZE MNIE KOCHA

Gość vvv21vv
laj is brutal i ful of zasadzkas jak juz to wczesniej pisali

Gość dla tych co seks
przyjemności nie sprawia dobra rada - idźcie się leczyć. To zadanie dla specjalisty. Nie każda choroba musi wywoływaćból. W tym przypadku ból pewnie teżwystępuje ale podczas zbliżenia. BRAK PRZYJEMNOŚCI Z SEKSU TO JEST CHOROBA!

Gość do bleeeeeeeeeeeeeha
jeśli dajesz mu poruchać na boku to nie jest z Tobą tak źle jeszcze :)

Gość do daga1980
dla mnie gorsza miłość bez seksu ale jestem facetem i seks bez miłości istnieje.

Gość z własnego doswiadczenia
W róznym wieku ludzie mają rózne potrzeby seksualne.Młoda kobieta ma mniejsze potrzeby niż 40latka,z kolei u facetów po 40stce zaczynają się problemy,szukają więc młodszych panienek,a ich niezaspokojone żony mlodszych kochanków

Gość gość
Wolę seks wirutalny, często korzystam z sexu przez telefon ze strony http://www.seksnumer.pl/brunetki.html ... trochę się wyluzuje i tylko dzięki sex telefonom jeszcze nie rozwiodłem się z żoną

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.