Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruzyrowata

co myślicie o takiej fryzurze?

Polecane posty

Gość fruzyrowata

nie jest zbyt starodawna??? http://m.onet.pl/_m/8710bfdaf1a963be19f063dd5aca0e00,62,37.jpg http://1.bp.blogspot.com/-x4Lxbgt7vmo/TaANyD4ep2I/AAAAAAAAQjA/EHOlS672MiU/s1600/penelope_cruz_london_01.jpg oczywiście to nie ja - to znana aktorka zrobiłam sobie dokładnie taką samą - jedynie ciut krótsze mam włosy kolor też bardzo podobny i z jednej strony faceci chwalą - naprawdę widze, że powodzenie wzrosło (wcześniej miałam niecieniowane, bez grzywki, troche oklapłe, nigdy w zyciu nie miałam grzywki, odważyłam się 1 raz) a koleżanka mi powiedziała że mam beznadziejną staromodną fryzure i dodała, że powinnam wreszcie zafarbować włosy - mam całkiem naturalny brąz, mnie się wydaje że jest ok, a ona gada że niefarbowane to takie mdłe i beznadziejne troche mi się przykro zrobiło... i już sama nie wiem pomijam fakt, że była strasznie uszczypliwa serio taka fryzura jest bardzo staromodna?

Gość o rany julek
ja bym powiedziala, ze to calkiem zwykla fryzura, neutralna

Gość Kochanie Ty NIE moje
Ja mam taka fryzure moze nie jest to niewiadomo jaki trend ae jest bardzo praktyczna, mężczyzni generalnie ubia długie wosy a grzywka dodaje długim włosom uroku, nie przejmuj sie wazne zebys dobrze sie czuła. Jesli chodzi o farbe, ja niestety farbuje wosy ale nie dlatego ze wygladay na wyplowiale ale datego ze mam siwe wlosy. natomiast moja kolezanka jest naturalna szatynka i nosi taka sama fryzure wyglada bardzo dobrze

Gość selin dijon
druga fryzura jest świetna kochana, ja nawet po domu chodzę z upiętymi włosami w kok lub tak jak właśnie na tym drugim zdjęciu - taka fryzura cechuje elegancka kobietę a koleżanka plecie totalne bzdury!! być może zazdrości? teraz wraca moda na retro i nawet fryzury a'la Marylin Monroe by nikogo nie zdziwiły. A te fryzury z Twoich zdjęć zdecydowanie nie są retro ani staromodne