Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecinna....:-)

wygladam nijako,poradzcie jak zmienic swoj styl.

Polecane posty

Gość dziecinna....:-)

jak zmienic swoj styl??? mam 28 lat a wygladam na nastolatke.Mam 160 cm,szczupla i nikt mi nie wierzy zw mam dwojke dzieci.Ubieram sie przedewszystkim wygodnie,dzinsy,sweterek lub tshirt,adidasy.Kiedys probowalam zmienic styl,kupilam se kozaczki,rurki,obcielam wlosy....ale jakos stopniowo wrocilam do poprzedniego stanu.Jak sie modnie ubierac,zeby wygladac na ladna,dojrzajsza kobiete,jaka fryzurka,ciuchy,buty na teraz....nadmienie ze kasy za bardzo tez niemam.

Gość dziecinna...:-)
hellol... jest tu kto???

Gość córka mafi
boże nic nie zmieniaj! to super ze tak wygladasz, pózniej bedziesz sie odmładzac na siłe. oby to było jak najdłuzej

Gość dziecinna...:-)
dziekuje,ja wiem o tym....ale chcialabym poczuc sie jak kobieta,fajnie,modnie,seksownie...a nie jak nastotatka z gimnazjum.Latem wiadomo bluzeczki,spodniczki i juz lepiej ale teraz?? szaro bura mysz:-(

Gość córka mafi
mysle, ze to nie strój, tylko jesień cie przytłacza. młody wyglad to atut i nie jedna ci pozazdrosci. poprostu wal dzis na solke szrpnij troche słonca poczujesz sie lepiej, nie ma co stylu zmieniac na siłe

Gość Jonaszz
pokaż fotkę, doradzimy:classic_cool:

Gość dziecinna ...:-)
fajne to butki tylko moze nie ten kolor.Moze faktycznie to przez jesien??? ale wiecie co??? wlasnie obcielam se sama wlosy kozystajac z rad z neta,mialam za lopatki a teraz mam do ramion fajnie wycieniowane,duzo lepiej sie poczulam.Wyszla mi ta fryzurka ;-) juz krok za soba. Teraz mysle nad zmiana pracy ktora mnie frustruje...ide wlasnie zaniesc cv w inne miejsce :-) musze se kupic jakies podobne buty.

Gość dziecinna ...:-)
dzieki za odzew. fotki nie pokaze,ja nie z tych co wklejaja swoje zdjecia na kafe do oceny;-)