Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalkaa,,,,

proszę o pomoc. "opuchnięta twarz"

Polecane posty

Gość lalkaa,,,,

witam. Mam do was wielką prośbę, dziś mam ważne spotkanie i moja twarz nie wygląda najlepiej, jest opuchnięta. Znacie może jakieś domowe sposoby na opuchliznę twarzy? może maseczki? chcę dobrze wyglądać

Gość 1234567812
masaż lodem albo maseczka z ogórka - myśle, że to pomoże. Słyszałam też, że maseczka z ziemniaka jest dobra

Gość l.,
aleee co, masz opuchnieta twarz bo ktos cie pobił ? czy nie wiesz od czego masz opuchlizne ?

Gość martulkaaaa_________
doraźnie polecam kilka zielonych herbat i dużo wody do picia, to elegancko wypłukuje nadmiar wody z organizmu i zmniejsza opuchliznę i nie jedz już dzisiaj niczego słonego, mięsa, pieczywa, kartofli, najlepiej same owoce, warzywa bez soli, soki

Gość lalkaa,,,,
nikt mnie nie pobił, nie wiem dlaczego mam opuchniętą, ale nie wygląda to dobrze, jestem taka nabrzmiała. dziękuje wam za rady:)

Gość weronkaka
może peeling by pomógł

Gość weronkaka
albo gimnastyka twarzy, masaż..

Gość I tak
a moze masz nerki chore???

Gość l.,
No to skoro masz twarz opuchnieta bez znanej ci przyczyny to jest to powód zatrzymywania się wody w organizmie, od nadmiaru soli w diecie, zmien diete i bedzie po sprawie- poczytaj o tym w necie bo jest masa info na ten temat.

Gość lalkaa,,,,
nie sądzę, może po prostu źle spałam

Gość lalkaa,,,,
możesz mieć racje l. , ale chodzi mi o to żeby dziś pozbyć się tej opuchlizny

Gość I tak
To tak sie nie uda,wyleczyc nerek w kilka godzin,zapracowałas na to przez lata

Gość wiesz co ale w tym blogu
zalezy od czego ta opuchliznna jest bo mozesz robic rozne oklady a jak nie zlikwidujesz przyczyny ona nadal bedzie

Gość koralik026
Jeżeli masz dziś to spotkanie, to wstawaj i bierz się do roboty. Przygotuj sobie butelkę wody przegotowanej z cytryną i pij co jakiś czas, żeby pozbyć się trochę wody z organizmu. Do spotkania wypij całą butelkę, najlepiej 1-litrową. A co do twarzy, najpierw zrób sobie długi peeling, potem zrób masaż kostkami lodu i zrób maseczkę z ogórka. Umyj twarz zimną a nawet lodowatą wodą, posmaruj jeszcze aloesem, ponownie zmyj i nałóż krem nawilżający. Myśle, że efekt będzie zadziwiający:)

Gość I tak
no wiec cały czas o tym pisze

Gość lalkaa,,,,
na pewno to nie jest przyczyna nerek, może to przemęczenie i po prostu nie wyspanie się. Dziękuję koralik026:) tak zrobię

Gość I tak
lalkaa,,,,

Gość I tak
lalkaa,,,,,sprawdzałas juz swoje nerki ,ze napisałaś takie magiczne słowo "napewno"??

Gość lalkaa,,,,
nigdy, nie miałam problemów z nerkami, nie mam problemu z chodzeniem do toalety, nie odczuwam żadnych bólów w okolicach nerek. Ostatnio fakt, trochę mi się przytyło, ale wczoraj moja twarz wyglądała inaczej, szczuplej. A dziś czuję, jakby mi policzki opadały i twarz jest nabrzmiała. I do tego boli mnie głowa. Hmm.. może to przez wino. Wczoraj przed spaniem wypiłam dwie lampki półwytrawnego, ale przecież się nie upiłam.

Gość wiesz co ale w tym blogu
udaj sie z tym do lekarza napewno

Gość I tak
Ale to ze nigdy nie miałas ,nie oznacza wcale ,ze nie masz teraz,samo sikanie i ból to za mało by zdiagnozować stan nerek,no ale tu na forum tego nie roztrzygniemy ,warto sie udac do dobrego specjalisty medycyny naturalnej

Gość lalkaa,,,,
ok. dziękuję wam wszystkim za rady:) lecę brać się do roboty

Gość dehfjuhfujhr
woda zatrzymuje sie w organzimie od nieodpowiendiej diety, wystraczy zmeinic diete.

Gość I tak
Woda równiez zatrzymuje sie w organizmie od zle funkcjonujących nerek,wystarczy wyleczyc nerki

Gość I przestać pić
Jak można wieczorem pić wino, a nazajutrz dziwić się z powodu obrzęku twarzy? Przecież to oczywiste.

Gość dehfjuhfujhr
A coś ty się tak uczepił tych chorych nerek, pewnie że mozliwe że od źle funkcjonujcach nerek powstaja obrzeki ale najpowrzechniejszym powodem tego stanu jest niedopowiednia dieta, obfitujaca w duze ilosci serów, wędlin, dosalenie wszystkiego itd

Gość I tak
dehfjuhfujhr,a cos Ty sie tak uczepił tej diety????pewnie ze czasami obrzek powstanie chociasz sa to rzadkie przypadki od zjedzenia czegoś

Gość gość
na pewno_wlasnie tak się pisze( osobno) moja droga! asfaltowa