Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włos_na_4

coś czuję, że z tym ślubem Oli Kwaśniewskiej i Jakuba Badach

Polecane posty

Gość włos_na_4

wyjdą jakieś jaja gotowane, no zobaczcie, paparazzi ciągle za nimi się szwendają a Olka i ten Jakub są ciągle solo, ciągle oddzielnie, tu nie ma żadnego uczucia lub przytulania, zachowują się jakby byli już po rozwodzie, a może cały ten ślub to jest tylko pic na wodę i Jakub dostał kasę i za kasę się żeni http://www.fakt.pl/Wydarzenie-towarzyskie-sezonu-czyli-slub-Oli-Kwasniewskiej-31-l-i-Jakuba-Badacha-36-l-,galeria-artykulu,178292,16.html

Gość dsdfdfdg
moze to ustawka, w koncu ola to juz stara panna i wstyd w rodzinie bylby jakby nie wyszla za mąż....

Gość włos_na_4
przyznam się bez bicia, gdybym się żenił z Olą to byłbym cały w skowronkach a ten Jakub wygląda jakby kijem po plecach oberwał

Gość luizjannnrreee
tez zauwazyłam że narzeczony przyjmuje ten fakt jak kupienie paczki papierosów w kiosku ani nie jest podekscytowany , bez wyrazu , bez emocji ustawka ich rodziców bo ojciec Jakuba jest bogatszy od Kwaśniewskich i skumali swoje dzieci ale i tak się powinien tym jarać, a on ZLEWKA TOTALNA

Gość Ladyoli
a co jego stary porabia?

Gość dsdfdfdg
to dziwny masz gust bo ola zadnym cudem nie jest, no chyba ze chodzi ci o kase...

Gość luizjannnrreee
jego stary jest bogatym przedsiebiorcą , Sółdzielnia mleczarska "Krasnymstaw" , pierwsze miejsce w produkcji kefiru w Polsce ! a Jakub zwany jest Książę Kefiru Jakub Badach jest muzykiem, miał narzeczoną Elwirę Przybyłowską, razem mieszkali ,Elwira jest skrzypaczką i grała koncert dla Elżbiety II, Jakub porzucił Elwirę a ona strasznie to przezyła, mieli wspólna pasję

Gość lizuśna
o jejku, co za fajny temacik dziewczynki a widziałyście jaki miała kręciołek na końcu włosków, przedwczoraj około 16 -ej ? normalnie ... mówię wam .. zajebisty był ale fajny temacik, ja cię krecę a wiecie, że on , ponoć ma fajnego kolegę, i tez ma na imię tak samo jak on, ooo już zapomniałam jak ale jaja , ale temat jest fajasty, co nie, ta Ola i wogóle , i On jeszcze, kurcze, nie mogę już się doczekać w jakiej ona bedzie sukience, jejku , chyba sie zsikam juz się zlałam, kurcze ale obciach przy takim niusie sie polałam

Gość dsdfdfdg
hm.. kawaler z odzysku, jedną juz mial i porzucil... nie lubie goscia

Gość nie ma to jak obrobić komuś d
bo nie ma ich w brukowcach to na pewno będzie źle :( Nie kazdy chce być na oczach wszystkich, tym bardziej jak wszyscy w koło xle ci życzą bo zazdroszczą :(

Gość dsdfdfdg
a czego zazdroszczą? chyba tylko kasy. bo urody nie ma ani jedno ani drugie

Gość luizjannnrreee
To był poważny związek. Ale Kuba zdecydował się go zakończyć, gdy poznał Olę. Elwira bardzo przeżyła rozstanie - powiedział znajomy Kuby w magazynie "Show".

Gość lizuśna
no coś ty, powaga , ALE JAJA, nie mogę HA HA HA HA :)

Gość luizjannnrreee
lizuśna jestes żałosna i serio twoje wypociny nie śmieszą jak ci się temat nie podoba to idź na forum piłkarskie i pogadaj z facetami i sezonie ligowym produkujesz się i myslisz że kogos to interesuje , każdy sobie wybiera temat na forum jak ci nie pasuje to idź stąd i przestań na siłe udawadniać coś

Gość lizuśny
dobrze że choć do dymania się nadajecie bo z myśleniem to widzę na bakier tragedia

Gość wzlot
lizuśny nie w tym rzecz, patrząc jak się zachowuje ten Kuba odnoszę wrażenie, że ten ślub to jest tylko kontrakt i tu nic nie ma wsólnego z uczuciem, media nawet nie podają, gdzie młoda para zamieszka, czyli co , po ślubie każde pójdzie w swoją stronę ?

Gość moj kot jest rudy
po co mieliby cos takiego robic?

Gość moj kot jest rudy
no chyba ze ola jest lesba i nie jest gotowa na coming out.

Gość a po co mają
się afiszować? To są dorośli ludzie, a nie nastolatki. Nie muszą nic robić na pokaz.

Gość GarboGreta
W sumie to lubię kefiry Krasnystaw :) Dobre są :)