Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka22

Od kiedy nie jest sie mloda dziewczyna?

Polecane posty

Gość niedodpckonaJuleczka
Moim zdaniem 28latka ubrana w rurki, podkoszulek z nadrukami, kujanki, wyglada jak etatowy klaun udający 18nastke

Gość Jaaaaaa27777777
Juleczka ja w Twoim wieku też miałam stałego faceta i miałam pllany, w wieku 24 lat się z nim rozstałam. Nie wiesz, co Ci życie przyniesie. Tak będę starą mamą, tak Cię to boli? :D

Mam kolezanke która ma 20lat, a wyglada na 30, bo naklada pomarańczowy puder :o nie jedna 30l wyglada młodziej, tylko zeby się tak na siłe nie odmładzać.

Tfu Tfu!!! Ja się ze swoim nigdy nie rozstane, za tydzień mamy rocznice bycia razem, nawet myśle ze mi się oswiadczy :)

Gość trochę przesadzacie
gdy przygladam się starszym babkom widzę że wiele z nich nie nadąża z trendami, np wiele kobeit całe życie maluje się tak jak malowały sie gdy miały 20 lat....to bardzo postarza wiele kobiet np uparcie robi manikiur tak jak robiły za młodu, czyli spiłowują paznokcie w szpic lub migdałek i do tego te wstrętne perłowe lakiery: biały, róż śmiesznie malują brwi, noszą trwałą lub dziwne wiśnie, fiolety na głowach no i biżuteria, jeden rzut oka i widać że modna była dziesiątki lat temu

Gość Jaaaaaa27777777
:D I wszystko na ten temat.

I z czego się cieszysz? pewnie zazdrościsz że ja znalazłąm swój ideał a ty przez 10lat nie :o ale może znajdziesz, to nie będziesz taka jędzą :o

Gość 768iuy7tu
Jesteście pojebani, co za durny stereotypowy kraj.30 latka jest stara ? a jak nie ma faceta to jest starą panną ? Nienawidzę Polski właśnie za to.Mam 37 lat i mieszkam w Niemczech od 10 lat, tutaj każdy chodzi jak chce, robi to co mu się podoba i nikogo to nie interesuje.Ubiorę sobie rurki, białe kozaki i dam torbę na głowę i nikogo to nie obchodzi, nikt mi nie powie że jestem pojebana, stara i chuj wie co jeszcze.Ale w Polsce to od razu takie hasła bo jesteśmy starym tępym zacofanym krajem niestety.

Gość traffka24
ja mam 24 lata mam meza dziecko i powiem wam ze czuje sie strasznie staro , choc wiem ze nie wygladam bo czesto mi dowod kazuja pokazywac w sklepie jak chce kupic alko ... mysle ze juz nie jestem mloda dziewczyna ( mloda dziewczyna nastolatka ) raczej stara kobieta ktora juz nic nie czeka

Gość traffka24
co innego facet w tym wieku nawet do 30 to swietna partia :P

Podobno niemki są bardzo brzydkie, pewnie jako polka jesteś ładna lub przecietna wiec nic nie mówią bo i tak wygladaja gorzej nawet niz ty z torba na głowie.

Gość Jaaaaaa27777777
śmieje się z Twojej pewności. Ja znalazłam swój ideał właśnie teraz, ale nie zakładam, że to będzie do końca życia, bo nie wiem, jak się wszystko ułoży.

Gość trochę przesadzacie
czasem zdarzy się zobaczyć na mieście niezłe czupiradła ostatnio widziałam kobitkę coś koło 50tki, paszcza od solarium czy samoopalacza aż pomarańczowa a do tego matowa bladoróżowa szminka, o Mamo, ona chyba nie miała lustra, wyglądała jak klaun do tego cieńkie wykredkowane na brązowo brwi i ruda szopa włosów czy niektóre kobiety nie widza że malują się dziwacznie ? kiedyś widziałam kobietkę 40+, ta za to nadążała za trendami, zrobiła sobie modny letni makijaż oczu: górna powieka łososioworóżowa, dolna pociągnięta turkusową kredką, na ustach beżowy błyszczyk wszystko pięknie, ale to makijaż dla nastolatki, dwudziestolatki ta kobieta wyglądała wyjątkowo tandetnie, widać było że na siłę się odmładza niektóre rzeczy pasują tylko bardzo młodym dziewczynom: np kolorowe tusze do rzęs, kolorowe eyelinery, brokaty itp bo gdy użyją je kobeity dojrzałe to wyglądają groteskowo bardzo czesty błąd to pomarańczowawy róż na policzkach i do tego czerwona albo różowa szminka, bleh

Ja kiedyś nakładałamczerwoną szminke, podobno też mnie postarzała.

Gość trochę przesadzacie
czerwona szminka nie postarza pod warunkiem że ma idealnie dobrany odcień odcień musi pasować nie tylko do karnacji ale też do koloru zębów jedne będzie wyglądał super w klasycznej czerwieni dla innego musi być odcień rudawy, pomidorowy czy wina są też typy urody które muszą mieć czerwień wpadającą w brąz, ceglastą nie ma czegoś takiego jak uniwersalny kolor czerwieni dla każdego

Gość gość
wiek to tylko numer,mloda kbieta to ta co dobrze wyglada i przyciaga i jest zdrowa.ludzi,moze miec 40.stara kobieta to ta po 55 -60 I jezeli facet wybiera kobite tylko przez to ze jest ladan i innym sie podba to dlatego samogo powodu ja zostawi.Kobiety nie powinny myslec jak wygadaj tylko co ten wyglad zaczy dla jej faceta.i czy tylko o to chodzi./

Gość lalalalalanananana
ale macie problemy o ja pierd.... co mnie to obchodzi czy ktos w wieku 33 lat uzna mnie za mloda dziewczyne czy stara babe??????? mam to w d***e, to moje zycie i najwazniejsze jak ja sie czuje. Jak bede miala ochote w wieku 40 lat wskoczyc w mini to to zrobie a ch... mnie zdanie innych ludzi obchodzi!!!!

Gość gość
"Mloda dziewczyna"?Raczej babka 35letnia "dziewczyna" nie jest.

Gość lkjhgf767
Gdy zaczyna się 30 rok życia, to można rzec że jest się już dorosłą kobietą. W wieku 25 lat, że jest się młodą kobietą.

Gość gość
Szczerze ? Mówią że już 14-15 latki są atrakcyjne ale ja tak nie uważam jako mężczyzna . Dam odpowiednią i szczerą tabelke : Bardzo młoda dziewczyna - 16-24 Młoda kobieta , jeszcze dziewczyna - 25-30 Kobieta średnia 30-40 Dojrzała +40 Jestem trochę dojrzały bo mam 35 lat ale uważam że nie potrzebnie niektórzy wam dziewczyny przyspieszają,niektórzy wolą dziewczęcy urok a taki zazwyczaj mają 16-24 latki,no w niektórych przypadkach te starsze do góra 35 zdarzają się takie.Nie słuchajcie głupot że 30 latka jest dojrzała i że lepsze młodsze itd...to piszą głupi mężczyźni...Mi się podobają najbardziej nie nastolatki a bardzo młode 20-30 latki i uważam że to najlepszy wiek dla kobietek (przepraszam dziewczyn ;D) bo 18 latki to jeszcze gówniary niby świeże i młode ale taka 25 latka jest tak samo świeża i trochę mądrzejsza od takiej 18nastolatki . Są jeszcze normalni mężczyźni jak Ja ! Pozdrawiam kobietki

Gość gość
03:29 masz trochę racji w tym co piszesz :) Niestety ale obecnie czuję się na dużo starsza niż jestem w rzeczywistości. Mam 27 lat a mam wrażenie jakbym miała 37. Jestem zmęczona dosłownie wszystkim. Brak mi wigoru, jakiejś pozytywnej energii, czegoś pobudzającego jak pierwsze miesiące zauroczenia nowym partnerem. Eh :(

Gość gość_ddr
Z mojego indywidualnego, samczego postrzegania: pierwszy raz poczułem, że opuszczam kategorię 'młodzież' podczas 24-tej rocznicy moich urodzin... ot, co!

Gość Młoda
Dnia 31.01.2018 o 04:29, Gość gość napisał:

Szczerze ? Mówią że już 14-15 latki są atrakcyjne ale ja tak nie uważam jako mężczyzna . Dam odpowiednią i szczerą tabelke : Bardzo młoda dziewczyna - 16-24 Młoda kobieta , jeszcze dziewczyna - 25-30 Kobieta średnia 30-40 Dojrzała +40 Jestem trochę dojrzały bo mam 35 lat ale uważam że nie potrzebnie niektórzy wam dziewczyny przyspieszają,niektórzy wolą dziewczęcy urok a taki zazwyczaj mają 16-24 latki,no w niektórych przypadkach te starsze do góra 35 zdarzają się takie.Nie słuchajcie głupot że 30 latka jest dojrzała i że lepsze młodsze itd...to piszą głupi mężczyźni...Mi się podobają najbardziej nie nastolatki a bardzo młode 20-30 latki i uważam że to najlepszy wiek dla kobietek (przepraszam dziewczyn ;D) bo 18 latki to jeszcze gówniary niby świeże i młode ale taka 25 latka jest tak samo świeża i trochę mądrzejsza od takiej 18nastolatki . Są jeszcze normalni mężczyźni jak Ja ! Pozdrawiam kobietki

Brawo. Ja mam 22 i jestem młodą dziewczyną.Tak samo mnie wkurza jak mi mówią kobieto itd drazni mnie to! 

Gość Agnieszka
Dnia 31.01.2018 o 12:50, Gość gość_ddr napisał:

Z mojego indywidualnego, samczego postrzegania: pierwszy raz poczułem, że opuszczam kategorię 'młodzież' podczas 24-tej rocznicy moich urodzin... ot, co!

Ze mną było to samo tylko że miałam wtedy 23 urodziny. Miałam na nich balony, ciasto i zaprosiłam różnych znajomych którzy się nawzajem nie lubili, miałam badtripa i było mi wstyd, że bawię się plastikową figurką perfect Cella. W środku byłam jeszcze dzieckiem (zawsze byłam emocjonalnie w tyle za rówieśnikami) i wtedy zdałam sobie sprawę z tego że to siara być niedojrzałym, nieodpowiedzialnym  i nieograniętym człowiekiem w tym wieku.

Postanowiłam to zmienić, zaczęłam od obejrzenia filmu Wróżkowie Chrzestni: Dorośnij Timmy! (2011) polecam każdemu, kto jest dorosły a jeszcze się tak nie czuje.