Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingsize15obwodu

O moim królewskim obwodzie :)

Polecane posty

Gość kingsize15obwodu

Facet powinien mieć minimum 15cm obwodu penisa. Jak ma mniej to nie jest mężczyzną tylko chłoptasiem albo pastuchem. Pęto ma być tłuste i grube. Żeby mieć grube pęto trzeba być chudym - wtedy cały tłuszcz idzie w pęto. Żeby włożyć pęto w kopę laski trzeba do kopy włożyć najpierw sporo kremu, a później jeszcze ten krem na pęto. Wtedy i tak boli lachona ale lachon wie, że ma królewskie berło w sobie a nie jakiegoś kijka pastuszka. Jak się ze mną nie zgadzacie to macie pastuszkowe kijki a nie królewskie berło 15cm w obwodzie.

Gość kingsize15obwodu
Moje fanki mogą nazywać moje przyrodzenie tysiącem słów które i tak nie dadzą rady w pełni opisać jego wspaniałości. 15cm obwodu oznacza błękitną szlachecką krew!

Gość kingsize15obwodu
należy także pamiętać, że nie wolno za długo bezpośrednio się na niego patrzeć. Do tego celu można kupić plakat na ścianę z królewskim pętem.

Gość kingsize15obwodu
zresztą juz nawet przygotowałem zestaw tzw giftów i są tu tak: - kalendarzyki z pętem - notesiki z pętem - długopisy i teraz do wyboru pęto we wzwodzie oraz pęto opadłe - koszulki ze zdjęciem pęta i wiele innych rzeczy...

Gość kingsize15obwodu
każdy znajdzie coś dla siebie:) tak, tak zazdrościcie miękkie flaki mi pęta nie?

Gość kingsize15obwodu
kto chce dotknąć pęta królewskiego?

Gość kingsize15obwodu
ooo maleńka dla Ciebie coś specjalnego:) wizytownik z wygrawerowanym pętem cieszysz się?

Gość kingsize15obwodu
albo fototapeta na ścianę

Gość kingsize15obwodu
ona nie marudź bo dostaniesz pętem królewskim po łbie i pójdziesz z płaczem

Gość kingsize15obwodu
no i ona się doigrała, nie ma fototapety ani wizytownika ale żebyś wiedziała, że król jednak oprócz wielkiej pały ma także wielkie serce dostaniesz balonik z wizerunkiem królewskiego pęta. daj adres wyślemy

Gość kingsize15obwodu
ilu tu jest kingsize15obwodu oprócz założyciela tematów? Jeden, dwóch? Widzę każdy chce być królewskim pętem. Prawdziwy posiadacz królewskiego pęta nie skamla o adresy mailowe bo to kobiety mają o niego prosić jak ma się 15cm obwodu.

Gość kingsize15obwodu
prawdziwego króla nie obchodzą też zwykle lachony, bo on wie, że za jego pętem pojda wszytskie

Gość kingsize15obwodu
wiec ona spierdalaj dalej lizać buty debilko a tu niech sie pojawia tylko damy

Gość kingsize15obwodu
to jeden z moich sobowtórów - pochodzi od chamów i go dopiero na dworze szkolimy do reprezentowania mnie gdy mnie nie będzie :D