Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moda modnisia

Co sądzicie o blogu modowym Kasi TUSK??

Polecane posty

Gość moda modnisia

szczerze mówiąc śledziłam tego bloga ale dziś moge powiedziec jedno. CO TO ZA STYL????? Jakiejś arystokratycznej cioci??? Tak ubierają się młode dziewczyny??codziennie w szpilki, kiecki, rajstopy???Gdzie w tym wszytskim jakiś luz?? JUż nie mówie o totalnym ludzie ale choc odrobina luzu??? Nawet zimowe stylizacje sa zbyt eleganckie i takie sztywne. Nie podoba mi sie taki styl kompletnie, moj styl to sportowa elegancja a nie jakies sztywne wizytowe stroje.

Gość normalnie o tej porze
a kogo obchodzi twój styL??? jesteś nikim

Gość moj kot jest rudy
ona na tym zarabia. to jest biznes. to jest do ogladania. myslisz ze wiekszosc lasek nosi ubrania takie jak pokazywane sa w VOUGe? no nie. to sie tylko oglada, ewentualnie kupuje cos podobnego. blog jest po to zeby wchodzic i nabijac czytelnikow, jakby zakladala tzw standard to byloby nudno, nikt by tego nie ogladal. poza tym, ona jest corka premiera, ma prawdopodobnie nierowno pod sufitem z lekka.

Gość lalainnka
oto moja odpowiedź na Twoje pytanie: hahahahahahahaha :) Pozdrawiam, Ciężko Zapracowana i Nie myśląca o bzdetach Iza :)

Gość moda modnisia
wzorowac sie na tym????dzis kobaltowa kiedcka z białymi rajtuzami, nosz ludzie:-)

Gość truskawkowe lato
:) ona tam często pisze, że zdjęcia robi tylko jak ma jakiś wolniejszy dzień i może się tak ubrać, a jak jest zabiegana, to płaskie wygodne buty jeansy, tez pokazuje co jakiś czas takie stylizacje

Gość Dep EyElinear
A czy normalna osoba ma takie dylematy ? Czy ktoś rozważa na temat blogu Kasi Tusk ? Na pewno nie ja. A taki modowy blog to sobie każdy może prowadzić.

A niech się ubiera jak chce, w końcu jest znana to nie wypada,żeby latała w wyciągniętym dresie;)

Gość moda modnisia
Mi nie podobala sie zadna stylizacja , dziwie sie ze ma tyle fanów tego "stylu cioci kloci". Mloda dziewczyna a styl jak postarzałej damuli

Gość 89iou
Najgorsze jest to że nie dawno jakaś większa agencja zatrudniła Kasię Tusk bo byli pod wrażeniem jej BLOGA hahaha ..Nie mam pytań co za pojebany kraj.Znam masę ludzi którzy znają się na modzie, są mistrzami w tym co robią a wykładają towar w Tesco bo nie mają znajomości i nie są medialni.