Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtur6utu

Pracuję na stanowisku rekrutującego i nie wiem czy śmiać się czy płakać

Polecane posty

Gość rtur6utu

Pracuje w firmie na stanowisku rekrutującego nowe osoby do pracy i no jak jestem spokojny to muszę to napisać.Dostajemy masę CV od dziewczyn z przedziału 18-22 lat i to co się dzieje to jest dla mnie nie do pojęcia.Nie dość że zdjęcia dołączone do CV dołączają nam z imprez, spotkań rodzinnych, samojebki z kilo tapety na twarzy to każda pisze J.Angielski w stopniu zaawansowanym, biegle itp Najlepsze na rozmowie później jak siedzi taka niewiasta i duka coś pod nosem bo nie umie prostego zdania po angielsku wypowiedzieć :D no po prostu poezja.Większość CV jest "koloryzowanych" a później wychodzi to inaczej.A wiecie ile dziewczyn mi już proponowało randkę w zamian za pracę ? no naprawdę czasem to musiałbym sobie chyba rozporek zaszyć żeby nie skorzystać bo przychodzą takie młode seksowne siksy i strzelają uśmieszkami.Gdybym był żonaty to bym chętnie korzystał :D Dziewczyny ! wstyd, naprawdę wstyd !

Gość moj kot jest rudy
no daj juz spokoj. .

Gość Pierdogrzmot urzędniczy
Napisz jakieś ciekawe przypadki ku przestrodze

Gość może użyłaś
Gdybym był żonaty to bym chętnie korzystał a chuj z takim mężem

Gość warunkowo
Miejmy nadzieję, że się nigdy nie ożenisz.. :P

Gość rtur6utu
Mamo, kupa.

Gość literaki
a do jakiej roboty rekrutujesz ludzi ? Moze ja sie załapie A ja idiotka, zawsze pisałam prawde w cv i już wiem dlaczego te skurwysyny mnie nie chcą do roboty Nawet kurwa do jebanej fabryki stac przy tasmie

Gość reksik__
wystarczy kłódka na penisa :D i trochę samozaparcia :) gdybym był żonaty -ahahaha, mentalność :) a gdzież to werbujesz młode dziewki? do berlińskich burdeli?

"może użyłaś Gdybym był żonaty to bym chętnie korzystał a ch*j z takim mężem" co racja to racja :P a w związku z tematem to studiuje doradztwo zawodowe i ten zawód który wykonujesz jest moim przyszłym zawodem (o ile praca będzie) i na praktykach już widziałam parę fajnych przypadków :D

Gość g;osadn;ofhdskusuygfidzf
a co z seksem do ślubu czekasz ze dopiero jakbyś był żonaty to byś korzystał? ale jeśli chodzi o cv to papier wszystko przyjmie i nie tylko kobiety koloryzują.

Gość nomo
napiszcie coś ciekawego, w sumie takie opowieści zawsze są ciekawe :D

Gość ja tez mam prawde w cv
i nawet wydaje mi sie ze nie jest zle to cv, a i tak mnie nie chca zatrudnic :O

Gość kolejne prowo
na podstawie wczorajszych ofert z gumtree.So what do u wanna to tell us more about your job ? Do u really think , thata u can interest us in it? Go to hell and fuck your mother with this article.

Zdjęcia z imprez w CV to norma :P raz koleś wpisał w zainteresowaniach "seks" :D Jak miałam praktykę w biurze pośrednictwa to babka po podjęciu pracy z biura codziennie dzwoniła i opowiadała jak jej w tej pracy idzie i co robi :D haha ojjj dużo taki przypadków

Gość rtur6utu
DOdam, że zdarzaja sie osoby, które w czasie rozmowy kwalifikacyjnej potrafią beknąc albo nawet pierdnąć i jeszcze sie głupio zaśmiać :(

Gość rtur6utu
Tam był błąd miało być gdybym nie był żonaty to bym na pewno korzystał :) jak każdy facet bo nie oszukujmy się ale każdy z Was na moim stanowisku gdyby był kawalerem to zaliczał by te panienki hurtowo :) Ciekawe przypadki ? 19 latka spamowała nas CV od tygodnia, zadzwoniliśmy do niej, przyjechała na spotkanie.W CV dwa kierunki studiów jeden prawniczy drugi pedagog szkolny, dyplom z wyróżnieniem, angielski w mowie i piśmie biegle.Dziewczyna stwarzała wrażenie osoby nie ogarniętej, nie było widać że by się stresowała wręcz przeciwnie była wyluzowana, zapytaliśmy ją po angielsku dlaczego zależy jej na pracy u w naszej firmie a ona odpowiedziała " I dont know" więc pytamy jak to a ona na to że nie będzie do nas gadać po angielsku bo jest polką :D Na koniec wyszło że ona kompletnie angielskiego nie znała.

ten post to prowokacja, pracownik agencji zatrudnienia napisałby, że jest "rekruterem" a nie rekrutującym szkoła się zaczęła i na cafe zatrzęsienie gimnazjalistów

Gość rtur6utu
No chyba oszalałaś :) napisałem temat nie po Twojej myśli i to oznacza że jestem z gimnazjum ? Weź się ogarnij kobieto :) Mam 35 lat i to że jestem na luzie nie oznacza że mam 16.

Gość Pierdogrzmot urzędniczy
zesranie przy rekruterze to z nerwów, podobno jakiś poszukujący obrzygał rekrutera.

Gość Ks. Mateusz
jak sam nie możesz, to nas z nimi skontaktuj.. zapodaj jakieś numery telefonów

Gość o rany julek
Gdybym był żonaty to bym chętnie korzystał a tak to co, w celibacie zyjesz? prawiczkiem do slubu?

Gość rtur6utu
Dodam iż , pytanie do rozmów , przygotowuję wraz z tłumaczem google.Być może stąd wynika fakt ,że osoby składające cv nie rozumieją mych pytań.

Gość hytranetta
"19 latka spamowała nas CV od tygodnia, zadzwoniliśmy do niej, przyjechała na spotkanie.W CV dwa kierunki studiów jeden prawniczy drugi pedagog " chyba nie wiesz mój drogi że studia kończy się nie co później niż w wieku 19 lat :d Kurwa skąd ludzie mają taką fantazję :D