Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niania z opola

"IDEALNA NIANIA" na tvn style

Polecane posty

Gość niania z opola

Wlasnie przed chwila to ogladalam i mysle, ze to wszytsko sciema i , ze tak naprawde uczestnicy tego programu to aktorzy. Widzialyscie zwlaszcza nianie Darie (31 lat , psycholog) widac , ze grala i to jak na moje oko dosyc nieudolnie. A tak na marginesie to pzreciez karalne jest nagrywanie kogos bez jego wiedzy a oni to wszytsko na kocu programu pokazuja... dziwne

Gość takie sobie to
Misja edukacyjna. Na końcu mówili, że program to przykładowe scenki.

Gość niania z opola
takie sobie to Misja edukacyjna. Na końcu mówili, że program to przykładowe scenki." szczerze to nie slyszalam , zeby ktos tak mowil. Ja myslalam , ze to naprawde tak jest... wiecej juz tego nie ogladne:P

Gość takie sobie to
Jak szły napisy to narrator mówił.

No to mówiłam,ze to jest coś w stylu Dlaczego Ja,Trudne Sprawy. Są to amatorscy aktorzy,którzy wiedzą co mają mówic i jak sie zachowywać.Wyreżyserowane co do joty :)

Są to przykladowe scenki, ku przestrodze rodziców czego mogą sie spodziewać po nianiach,i pokazywane będa tutaj scenariusze aktorów co beda swoje scenki odgrywać :)

Gość tvnstyle schodzi na psy
oglądałam jakieś 15min i to było straszne, takie drętwe że szkoda na to czasu, każdy wie co mówić aktorzy podstawieni żadne tam spontaniczne nagrywanie ludzi jak w Usterce a szkoda bo mogło by być fajne, wkurza mnie to że reklamowali to tak jakby to było prawdziwe a w rzeczywistości serial.

Gość katarzyna 38
zgadzam sie wszystko wyreżyserowane,okropny program

Gość sylw
Żałosny program. Nie wnosi nic pozytywnego, wrecz odstrasza...

Gość Usterka to nie jest
Liczyłem że to będzie coś w stylu "usterki", a tu taka żenada, dosyć już mam tych wyreżyserowanych programów

Gość ten program zrobi
więcej złego niż dobrego. demonizuje on nianie a tak naprawdę to kandydatki na opiekunki wcale nie sa takim złem wcielonych:O

Gość yhrerfg
cały swiat juz przeczulony.Lepiej niech sie zajma tym co trzeba i kazdy robi to co ma robic

Gość yhrerfg
własnie ogladam ostatni odcinek-niania 'wojskowa' --- a mam i tata jasia i julianki bardzowrazliwi czy tak czy siak to wszystko im nie pasuje.

Gość yhrerfg
dzicie szkoda ze tez wyrezyserowali tak ze baba przeklina,szok.

Przeeciez to wszystko jest rezyserka! Kazde z aktorow ma przydzieloną role jak maja grac czy ta dobrą nianie czy ta zła i teatrzyk odwalają, czym sie przejmujecie??

Gość yhrerfg
Przejmuje sie stresami które dorosli no dla kasy pewnie zapewniaja dzieciom.swoim dzieciom.

Gość djdffhtg
Juz w d...ch sie miesza tym producentom, bo w głowach to dawno sie poprzewracało.

Gość djdffhtg
i rodzice z tysiaka se wzieli i te 'nianie' a my sensacje wietrzymy.

Gość gość
program jest nie przemyślany, rodzice dzieci są straśnie niekulturalni, margines społeczny, nie potrafią normalnie rozmawiać, tylko przeklinają

Gość gość
ja oglądała kiedyś reportaż o rodzinnie o dzieciach a potem w Idealnej Niani występowała ta rodzina ,prawdziwa była więc może nie wszyscy to aktorzy .

Gość hshjssui
Ten serial to największe gowno jakieś może być.Zawsze oglądam to u Niaruciaka tym razem obejrzałam w telewizji.KURWA..moje zazenowanie dosiegelo maxymalny stopień i chyba muszę iść do psychiatry.Kto to wogóle puścił w TV.Kto to do c***a stworzyl XD?Na miejscu tych-jak by to ujac-" aktorow", z***balabym sie

Gość gośćvvvvvv00
Największym gównem to ty jesteś, zakało mózgowa. Jak masz zamiar do psychiatry iść, to wypieprzaj w podskokach, zanim za późno.