Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek Pięknej Pani

Co słychac u mojej Pięknej

Polecane posty

jako KOT (nie facet:P) który rozumie, to było NA ZAWSZE , nie na chwile bo ja jestem osoba powazna, stała, długodystansowa i KOCHAJACA :)❤️

Gość Piękna Panii
bo wiesz rozmawiac, dzownic to tylko do kogos kto ROZUMIE czyli jest facetem, który rozumie. I który dokonał zmian. I w nich trwa.

Gość po dzisiejszym dniu
wiem juz po dzisiekszym dniu ze ty mi w niczym nie pomoesz nie jestes przyjacielem przekonałam sie o tym po raz setny płakać sie chce

Gość Uwaga Uwaga !!!
ten kot to naprawdę KOTKA

Gość po dzisiejszym dniu
mam juz dosc tel do Ciebie i prób Ty masz swoje zycie pora to zrozumiec ze sie nie odeziwesz bo nic dal Ciebie nie znacze NIC

Gość to dobranoc kotko
dobrych snów

Gość odpierdol sie raz na zawsze
i nie nudz nikt w twoje juz nie uwierzy wylenaiały kocie

KOT jest w stanie zrozumiec bardzo wiele ale trzeba dac mu na to szanse:) a nie odpychac i krytykowac na kazdym kroku:(

Gość Piękna Panii
nikt nie odpycha Piękna mówi wielokrotnie gdzie będzie o której, kot chce szansy, ale nie korzysta.:) szansa to rozmowa,a jak tu mowic jak kota nie ma? a jak padał deszcz tak mocno mocno to nie było ciebie w sklepiku, gdzie byłeś? pod parasolem Pięknej też nie było..chyba, że na delegacji byłeś nie wiem.

byłem w delegacji, obowiazki wzywaja ;) ale juz niedługo bede dostępny dla Pięknej...:) i dyspozycyjny 24/24 ;) pytanie tylko - czy Piękna zechce skorzystać?

Gość Piękna Panii
24/24 :)? az trudno uwierzyc. Nie obiecuj obietnic, ktorych nie spełnisz;) kocie facet, który rozumie:classic_cool: i tego sie trzymaj. pa*

trudno uwierzyc? a czemu? ja mysle raczej, ze to Ty bys nie chciała mnie 24/24 przy sobie;) skoro juz po pół godziny masz mnie dosc :( i uciekasz.... a prezent ode mnie ląduje w koszu ....:( smutne to

Gość Piękna Panii
juz wróciłes z delegacji? czeka nas powazna rozmowa:) facet , który rozumie, tylko z takim mozna budowac ognisko domowe, jak Westalka w rzymie;) 24/24 ? chyba ty uciekniesz na Grenlandie do Eskimosów;) od Pięknej.

nie ucieknę nie ucieka sie od ukochanej osoby

Gość Piękna Panii
tez tak uwazam, ze od ukochanej osoby sie nie ucieka:) Jak w filmie swiadek pana młodego..włoski, piekna miłosc. obejrzyj jaknie widziałes. Wszyscy byli przeciw nim...I spotkali sie przypadkiem w zyciu na weselu. Jestes gotowy na rozmowe?:) skoro nie mozesz spac to pewnie tak.

tak, jestem gotowy a Ty? tez jestes gotowa?

Gość Piękna Panii
Tez jestem, i tez od dawna. To kto mowi? Bo boje sie, ze znowu powiesz, ze chce ciebie zdominowac. z tym to jestes smieszny:D ja jestem krucha, ale faktycznie gdzies siłę mam..ale nie taką znowu wielką.

Gość zdominuj go!! zdominuj go!!
:D:classic_cool: malutka kobietko!:P

marze o tym zebys zechciała mnie zdominowac;):classic_cool: tylko ze Ty wcale nie masz na to ochoty...:(

Gość Piękna Panii
tak, ale i w zyciu codziennym are you sure it:D?:classic_cool:? byłes przeciwny dominacji w zyciu codziennym;)

Gość Piękna Panii
Jak ci powiem gdzie masz byc to nie bedziesz, i bedzie po rozmowie i pomojej dominacji..;)

w zyciu codziennym wole partnerstwo;) dominacja - tylko w łózku :p:classic_cool: ale ogólnie bede sie słuchac Pięknej :D:P :classic_cool:

jak mi powiesz gdzie mam byc - to bede ;):classic_cool: tylko nie w fa....e?:D bo to juszszsz było :P

Gość Piękna Panii
to bardzo miłe to usłyszec:) ja równiez wole partnerstwo, w alkowie tez;) taki rytm ciał i serc:) No ale jak wyglada umowienie sie na rozmowe po partnersku:D? z Toba bo nie wiem. Ja nie miałam nigdy takich problemów;) mowiłam o tej tu i tam elegancko czy na luzie albo włoz moj ulub iony swetr i nie było problemu..ty czujesz sie zdominowany:D:classic_cool: Nie wiedziałam, ze mam takie zdolnosci,aby takie wielkego zdomnowac;) wiec jak to jest po partnersku? bo mnie sie wydaje, ze to jest bo partner mowi ok bede albo mowi wiesz kochanie godiznke poznije bo wracam z daleka moge nie zdazyc i ja mowie ok. albo on mowi sweter nie bo zgubiłem moze koszula ta i ta. ja mowie ok. :) pozdrawiam Twoja dominantka:*

Gość Piękna Panii
w F..e:) bo miałam marzenie abys grał..f..a to była niespodzianka:) ale nie nie chciałes jej:D? chyba nie. dobrze to badz jutro (no bo po co odwlekac ja tak uwazam tyle spraw i dominacji:D;) trzeba omowic itp) do mnie tez nie przyjdziesz, bo to tez wielka dominacja:D:D..a byłoby łatwiej;)

podstawa relacji partnerskiej jest wiernosc :) nie ma ze wolisz łysego, czarnego, blondyna, szefa, ksiedza, exa itp. jak sie kogos kocha , jest sie temu komus wiernym:) a nie ze ja Ciebie kocham ale to szef jest wazniejszy albo - jestes moim partnerem, ale to z łysym sypiam ;) do you understand?:p:classic_cool:

Gość Piękna Panii
yes ser;

maładjec djewoćka :classic_cool:

kot wcale nie jest taki zły na jakiego wyglada;) jestem miły i puszysty o czym sie przekonasz po dogłębnym poznaniu mnie :p:classic_cool:

dzien dobry:)❤️ co powiesz Piękna na to, ze dzis zapukam?;):classic_cool: